_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2017-08-18, 00:19
Na Równicę tobie światła nie potrzebne,taka jasność panuje
Olej nocny wjazd i lepiej na Serpelice jedź np.w nocy to będzie to samo a kiełbaska będzie lepiej smakowała
No zobaczymy czy to ogarnę przez tydzień, jak nie to se gromnice wezmę
Mondi ja miałem ten sam problem. Ginęły mi światła mijania. Pierwszy podejrzany to bezpiecznik a właściwie jego styki niestety to nie to. Potem przekażnik - też sprawny. Przełącznik - też ok. Drogą dedukcji znalazłem nadpalony styk w podłączeniu reflektora. podłubałem, wyczyściłem, dogiąłem wsuwki i działa wszystko aż miło...
_________________ WSK125-dawno dawno temu
MZ ETZ250 dawno temu
Aprilia ETV Caponord'2001 już nie
Aprilia ETV Caponord'2006 teraz
robert1973, robert1973 wiem, wiem borkowski.pawel, dzięki, to może być trop 👍
Edit:
Jestem przy moto. Wyłącznika czasowego ani zmierzchowego odwrotnego ;-p nie mam. Przy wyłączonym moto i włączonym zapłonie nie udało mi się wtrącić świateł z "równowagi" dopiero jak włączyłem silnik po którymś razie światła zniknęły ale też tylko raz. Stało się to wtedy jak przełączałem z krótkich na długie. Narywanie kablami, stukanie nic nie powodowało.
... Chyba się kończy przełącznik długie /krótkie
_________________ Aprilia caponord etv 1000 - teraz i na zawsze... ;p
Yamaha dragstar xvs 125 - ale to już przeszłość ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum