Wysłany: 2010-11-29, 22:10
Witam Panowie. Odświeżę trochę temacik: co sądzicie o łańcuchach CZ i zębatkach ESJOT? Znalazłem taki zestaw: Łańcuch CZ 525 SDZ X-RING wzmocniony, zębatka przód i tył ESJOT. Wsio za 467 zł z przesyłką. ??
Trochę późno ale ... Używałem łańcucha CZ w Transalp-ie spisywał się bardzo dobrze , rozciąganie było minimalne , to dobrej jakości łańcuch i cena jest odpowiednia .
No prawie rok mi to zajęło, ale wczoraj w końcu policzyłem te zęby. Mam założone 16+45 zębów. Chyba zmienię na 17 zębów, myślicie że da się to zrobić bez rozkuwania łańcucha?
_________________ Caponord 2003
Wicher [Usunięty]
Wysłany: 2011-05-13, 16:41
Nie wyjmiesz łańcucha bez rozkuwania.
Chyba, że wymontujesz wahacz
A ty chciałeś rozkuwać łańcuch, żeby wymienić zębatkę??
Nie byłem pewny czy jest możliwość wymiany przedniej zębatki bez rozkuwania łańcucha, bo dosyć ciasno jest w tej okolicy kapcia. Ale udało się Teraz na 6 biegu przy 4000obr mam ok 112-115kmh, a nie jak wcześniej 100kmh.
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2011-08-16, 11:38 ...
Bedzio napisał/a:
Witam Panowie. Odświeżę trochę temacik: co sądzicie o łańcuchach CZ i zębatkach ESJOT? Znalazłem taki zestaw: Łańcuch CZ 525 SDZ X-RING wzmocniony, zębatka przód i tył ESJOT. Wsio za 467 zł z przesyłką. ??
Jak się sprawuje w/w zestaw ???
[ Dodano: 2015-05-03, 18:39 ]
pumex napisał/a:
Mam również dobre doświadczenia z czeskimi łańcuchami firmy CZ . I cena jest do przyjęcia .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum