Witam serdecznie. Właśnie nabyłem mojego pierwszego Capo. Oczywiście, miło mi powiedzieć, że przeczytałem chyba większość Waszego forum jak tylko go zobaczyłem i od razu wiedziałem że będę miał takiego. Wielki dzięki za super klimat jaki utrzymujecie tutaj! Podro
[ Dodano: |10 Paź 2012|, o 09:55 ]
Tak tak już doczytałem ;-0 Zdjęcia OK! Zaraz coś podepnę!
Oczywiście, miło mi powiedzieć, że przeczytałem chyba większość Waszego forum jak tylko go zobaczyłem i od razu wiedziałem że będę miał takiego
Miło że decyzja była świadoma, a forum przypadło do gustu
Ja tez jestem tutaj od niedawna ale od samego poczatku czuję się jak w domu
A z Capo tak to juz jest... Zobaczysz je na żywo lub nawet w necie i wiesz że musisz je mieć
Wiekszość z nas miała podobnie
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
Dokładnie tak miałem! Wiedziałem od początku, że to jest to. Jak jeszcze poczytałem tutaj ,,,, no to już wpadłem
Fotki, kiepskie na razie, bo po moto jadę w weekend ale zawsze jakieś już są.
No tom kupil moto w tym roku. :(
Gratuluje zakupu bo z oglendzin Kamila wynika ze sztuka fajna. Czeka cie troche pracy z poprawa fabryki ale potem bedziesz mial bezawaryjny motocykl na lata. Kolor tez ma swietny. :)
Witam na forum i gratuluję nowego nabytku.
Mam nadzieję, że będzie dobrze się sprawować.
Koledzy trochę straszą przeróbkami i modyfikacjami, ale na poczatek zacznij od złączek paliwowych, resztę olej
Witam pozostałych co się nie przywitałem Tak jest! Odebrałem. Teraz tylko rejestracja i .... Czy możecie mi pomóc i podpowiedzieć gdzie mógłbym podjechać na jakiś mały serwis, oględziny itp Dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum