Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2015-03-09, 16:07 Witam (Lublin)
Witam,
jeżdżę intruderem VS, ale zastanawiam się nad zakupem motocykla pokroju Caponord lub V-Strom, więc może w niedługim czasie dołączę do forum na zasadzie posiadacza a nie tylko sympatyka.
Pozdrawiam
arek
Ostatnio zmieniony przez arkglo 2015-03-09, 19:10, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2015-03-09, 18:54
Cześć
Powiedz skąd jesteś, może mieszkasz gdzieś blisko któregoś z nas i będziesz mógł się umówić na "pomacanie" sprzęta. No chyba że Kapeć nie jest Ci już obcy.
_________________ chodzi o to żeby wpadać w błoto / morda w błocie .... świat w kolorach
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
janciovodnik
Wysłany: 2015-03-09, 23:43 Re: Witam (Lublin)
arkglo napisał/a:
jeżdżę intruderem VS
Intruz godna maszyna, ja mam jeszcze Maraudera 1600 :)
Powiedz skąd jesteś, może mieszkasz gdzieś blisko któregoś z nas i będziesz mógł się umówić na "pomacanie" sprzęta.
Ale towar macany należy do macanta! :D
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
Wysłany: 2015-03-10, 08:29
Karpik ja swojej włoszki nie oddam żadnemu macantowi. Jestem ślepo zakochany więc wybaczę i zapomnę :))
arkglo widzisz jak Cię wyczułem :)
Bardzo chętnie pokaże Ci swoje Pendolino tylko musisz przymrużyć oczy i nie zwracać uwagi na walory estetyczne bo stoi niunia dość mocno uświntuszona :))
Wyślę Ci telefon na prywatną pocztę i dzwoń to się umówimy.
W tym tygodniu zrobiłem sobie trochę luzu (L4) więc jestem dostępny zarówno przed jak i po południu.
_________________ chodzi o to żeby wpadać w błoto / morda w błocie .... świat w kolorach
janciovodnik
Wysłany: 2015-03-10, 10:06
Basin raider napisał/a:
w zasadzie masz vn 1600 ;)
W zasadzie tak bo VZ 1600 jest zrobiony na bazie VN 1600 Mean Streak. Najfajniejsze jest to, że za wiela takiego sprzęta nie jeździ :)
Wysłany: 2015-04-18, 19:13
Mam i ja! :) Dziś piękna Włoszka zmieniła miejsce postoju z Bydgoszczy na Lublin.
Karpik, zapomniałem podziękować za herbatę, więc niniejszym czynię to w tym momencie.
Ostatnio zmieniony przez arkglo 2015-04-19, 10:14, w całości zmieniany 1 raz
Nie ma sprawy!
Oby Włoszka dawała Ci wiele satysfakcji i co najważniejsze służyła niezawodnie wiele kilometrów!
Pozdrawiam!
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
Wysłany: 2015-04-18, 21:10
No Arek Gratulacje!!!
Ciekawy jestem czy przy dzisiejszej pogodzie przyleciałeś od Karpika na kołach :))
Teraz to już pełnoprawnie meldujesz się w Firleju na zlocie.
Mam nadzieję że pochwalisz się sprzętem jak tylko pogoda pozwoli.
niech sprzęt wozi wygodnie i bezpiecznie :) gratki z zakupu
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum