mam na imię Tomek i od 3 lat jestem szczęśliwym posiadaczem pięknej włoszki Aprilii Pegaso 650ie. Szczęście na 99% skończy się dzisiaj i moja Apka przejdzie w ręce nowego właściciela.
W związku z tym podjąłem jedyny słuszny wybór jeśli chodzi o następne moto i ma być nim właśnie Aprilia Caponord.
Wszystkie ogłoszenia znam na pamięć i nie ukrywam, że jedno z zamieszczonych na forum szczególnie zwróciło moją uwagę no ale o tym już w odpowiednim wątki jak $$ będą na koncie
_________________ jest: Yamaha XT 660 R '04, Yamaha XVS 1100 Dragstar Classic '01, była: Aprilia Caponord ETV 1000 '03
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2015-03-17, 11:21
Czołem, Wielkopolska wita :)
A Ty z tego Giżycka co na Mazurach ??? Bo jeśli tak to przepiękne tereny... Od ponad 10 lat co roku jeżdżę na festiwal do Węgorzewa. A w samym Giżycku niesamowita Twierdza Boyen i most obrotowy.
Śląsk Wita :D owocnych poszukiwań i szybkorosnącego stanu konta :D:D
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Chłopaki ( i dziewczyny jeśli jakieś są , przed chwilą sprzedałem Pegaso więc akcja poszukiwawcza nabiera tempa. Mam nadzieję, że uda mi się kupić coś forumowego tak aby pojeździć ten sezon bez większych niespodzianek :)
Witaj,
Myślę, że jak dobrze kupisz to pojeździsz nie jeden sezon :)
Pozdr!
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum