Wiek: 51 Dołączył: 18 Mar 2015 Posty: 102 Skąd: Hard River
Wysłany: 2015-03-18, 00:37 HOUK !
Powitać się chciałem z zaCAPIORAMI
Mam 4 dychy na karku, motocykle to moje życie. Miałem tego złomu trochę, czopki, ścigi, ostatnie kilka lat Beemy .
Rozważałem Multistradę albo Capo, po przejechaniu się jednym i drugim wybór jest prosty. Capo jest wygodniejsze od GSa, a silnik w porównaniu z tą sieczkarnią w BMW to bajka. W szoku jestem że te motorek jest tak mało znany! Kumple mi odradzają, że się to pali i psuje, ale chcę spróbować czegoś innego bo zawsze kupowałem motocykle rozumem.
Jeszcze swojego Capcia nie mam, ale ciężko nad tym pracuję od kilku tygodni. Chyba w piątek już będzie w garażu, chyba że się okaże jakąś rzeźbą.
No to tyle chyba. Mam nadzieję na fajny klimacik, bo motorek nituzinkowy więc posiadacze też zapewne.
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Wysłany: 2015-03-18, 11:33
rzeżucha napisał/a:
małym GS to silnik jak w mojej byłej Aprilii Pegaso
mam na myśli boksery .Na forum BMW jestem Public Enemy nr1 , właśnie za poglądy o tej motopompie
Całkiem możliwe że polujemy na te same sztuki , bo za dużo tego nie ma
Dzięki chopy za serdeczne powitanie ! A Wicher to tu jeszcze siedzi z wami ? Bo znam go jeszcze z dawnych czasów z "starego" Śląskiego foruma . ( mój nick to Giemul )
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wodzu a skond rześ je?? na Chudów jeździsz?ps Wicher sam już blank mało godo
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Cześć,
Miło powitać kolejnego gościa z własnym rozumem a nie przeświadczeniem, że nie ma innych motocykli turystycznych poza telepiącym na boki mastodontem
Powodzenia w szukaniu swojej miłości!
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
Wodzu coś mie sie miarkuje że my po jednym fachu (łobocz avatar)
Wysłany: 2015-03-19, 02:07
Mosz recht ! Jo żech kończoł arbajtszule ze Pstrowskigo jako eleksztrykosz , ale na grubje potym nje robjołch .
Tak śe forszteluja teraski , że nawet roczniki my som te same , ino mi ńe pasuje ten Gorolski napis co mosz nad zdjencem tfojego pyska , tak mi to leko zajyżdzo Zagłymbikiym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum