zybencyux
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2015-03-31, 20:28 Nowy Caponord w WLKP
Witajcie od kilku dni jestem szczesliwym nabywcą Caponorda na którego od dłuższego czasu polowałem. Wrażeń z jazdy jeszcze nie mam bo jak na złosć pada i leje na zmiane wiec czekam tylko na mały promyk słońca ... Sprzet kupiony w Ełku za bardzo przyzwoite pieniądze od prywatnej osoby. motocykl wygląda jak nowy ma przejechane zaledwie 20 tyś. Ubrany w opony Mitas plus dostałem coś na szose jakieś Heidenały (nie znam marki).
NO to mysle ze na tyle moto jak moto. opisze wam jak moje wrazenia z jazdy jak ją zalicze ;)
pzdr Zbychu z okolic Piły
Wysłany: 2015-04-01, 06:10
No tak, motocykl z okolic Piły i stara gwardia osiadła w tym mieście dowiaduje się ostatnia! No ale dobrze, że w ogóle się dowiaduje...
Cieszę się wzrastającą populacją włoskiej myśli technicznej w Północnej Wielkopolsce i mam nadzieję na kilka wspólnych spotkań nie tylko przy browarkach.
_________________ Być narodowi użytecznym - jak Staszic!
janciovodnik
Wysłany: 2015-04-01, 10:31
Wojtaq napisał/a:
No tak, motocykl z okolic Piły i stara gwardia osiadła w tym mieście dowiaduje się ostatnia! No ale dobrze, że w ogóle się dowiaduje...
Cieszę się wzrastającą populacją włoskiej myśli technicznej w Północnej Wielkopolsce i mam nadzieję na kilka wspólnych spotkań nie tylko przy browarkach.
Wojtek z tego co widziałem z fotek na stronie Husarii to ktoś jeszcze ma Capo w Pile oprócz Ciebie ;)
A co do spotkania... jest temat na nowy termin Motomarzanny u Was :)
Wysłany: 2015-04-01, 11:55
Tak, jest jeszcze Tomek czyli itmk z Forum na czarnym ETV 1000 z 2006 roku. Czasem jeździmy razem, jak np. zeszłego roku na Dolny Śląsk w Góry Sowie. Był także ktoś o nicku arturxxx, ale chyba zniknął z Piły i Forum, bo dawno nie widziałem jego wpisów.
MMarzanna, jak najbardziej i może Tomek da się namówić!
_________________ Być narodowi użytecznym - jak Staszic!
janciovodnik
Wysłany: 2015-04-01, 12:16
Wojtaq napisał/a:
MMarzanna, jak najbardziej i może Tomek da się namówić!
Może Czarny da się namówić i Asior... Wtedy będzie niezła grupka Kapciów :)
Śląsk Wita :) i życzy szerokości i przyjemności z jazdy czarną włoszką
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
janciovodnik
Wysłany: 2015-04-01, 22:22
Czarny84 napisał/a:
Może i się da namówić :) a co...
No myśle ;)
zybencyux
Wysłany: 2015-04-01, 22:50
janciovodnik, Janek nie bardzo wiem jak się tutaj znaleźć. Czy jest jakaś możliwość żeby się spotkać przy kawie lub przy czymkolwiek ??? Potrzebuje się dowiedzieć kilka spraw czysto technicznych związanych z motocyklem. pisanie pisaniem a rozmowa rozmowa ;) pisałem już do Adama z Szamocina i czekam na odpowiedz. Bardzo chętnie zobaczył bym się z wami gdziekolwiek żeby pogadać. Pewnie udzielicie mi wielu cennych rad co do tej maszyny. Nie ukrywam jestem zielony w tej kwestii ;)
Ostatnio zmieniony przez Capo 2015-04-02, 07:40, w całości zmieniany 1 raz
janciovodnik
Wysłany: 2015-04-02, 08:27
Zbychu jesli się nic nie stanie (sztorm, trąba powietrzna, oblodzenie, pogrzeb teściowej a po nim ostra biba) to spotykamy się za tydzień na MMarzannie w Pile, lub już przed nią. Zanosi się na to, ze będziemy w 5-6 Kapci także nie bój coś tam doradzimy ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum