Witam wszystkich Caponordziaży i resztę.
Jestem młodym posiadaczem Caponorda od 7.02.15. Do tej pory jeździłem na r6. Dziwne przejście nie jeden powie ale wole spokojną jazdę w trasie i agresywną w lesie;)
Dołączyłem do forum już spory czas temu ale postanowiłem się bardziej angażować gdzie głównym powodem są dwa kółka Caponorda które stoją a garażu.
Jeśli chodzi o mnie to mam 22 lat a moje imię to Adrian i jestem z Gniezna.
Jeśli chodzi o to skąd o was wiem to jestem znajomym Czarnego który jest z tego miasta co ja.
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-02-08, 22:28
Czołem :)
No proszę, wczoraj info że jest 4 Kapeć w Gnieźnie a już kolega na forum ląduje :)
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-02-09, 13:21
Cześć,witam. Widzę że nie posłuchałeś cennych rad forumowych odnośnie zakupu "ubranego" motocykla i zaczęło się szukanie: gmole, handbary .... Daj znać ile zaoszczędziłeś finalnie kupując golasa :)
Szerokości !!!
_________________ chodzi o to żeby wpadać w błoto / morda w błocie .... świat w kolorach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum