Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2017-02-22, 11:56 WITAM
Witam serdecznie, mieszkam na warmii w okolicach Lidzbarka Warminskiego-Bartoszyc. Do tej pory jezdzilem CBR 1000F, w garazu stoi takze VFR 800FI (zony). Dlugo zastanawialem sie nad zmiana motocykla gdyz CBR dawalo mi prawie wszysto czego potrzebowalem, pisze prawie bo brakowalo mi mozliwosci wjazdu na polna droge w celu np.grzybobrania. Zastanawialem sie nad VSTROMEM 650-1000 ,a Varadero1000. Kiedys przegladajac internet wpadl mi w oko wlasnie Caponord, pierwsze co to pomyslalem, kurcze ladne moto, moc wystarczajaca, na szuter wjade. Jedyne co mnie hamowalo przed kupnem to pochodzenie-mysle sobie Wloch?? ,kurcze nie znam. Ale po przesledzeniu motocykla w internecie i poczytaniu opinii postanowilem, ze sprobuje pojezdzic caponordem i tak wlasnie od 17.02.2017r. jestem posiadaczem caponorda z 2002r -mam nadzieje ze sie nie zawiode. Licze na to ze w przypadku ewentualnych awarii bede mogl poprosic was-stare wygi o pomoc i zawsze ja otrzymam, jednoczesnie oswiadczam ze na moja pomoc rownierz bedziecie mogli liczyc. Pozdrawiam.
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Słuszny wybór.. coś więcej o sprzęcie? jestem ciekaw pewnie nie tylko ja, u mnie od 2 sezonów Caponord bez szwanku lać bene przeglądy i ogień Witamy w naszym szeroko pojętym gronie :)
jak wrażenia? na pierwsze oko??
Wysłany: 2017-02-22, 14:02
Cześć. Nie wiem, skąd powszechne przekonanie, że jak włoskie, to zaraz się musi posypać. Kapeć to całkiem niezawodny sprzęt, jak się go dobrze traktuje.
Wysłany: 2017-02-22, 14:07
arkglo, ja nie powiedzialem ze jesli wloskie musi sie posypac ,jesli bym tak sadzil nie kupilbym aprili, chodzilo mi raczej ze nie znam tej marki-do tej pory wokol mojego srodowiska krecily sie japonce.
Wysłany: 2017-02-22, 14:39
GARBOS napisał/a:
arkglo, ja nie powiedzialem ze jesli wloskie musi sie posypac ,jesli bym tak sadzil nie kupilbym aprili, chodzilo mi raczej ze nie znam tej marki-do tej pory wokol mojego srodowiska krecily sie japonce.
Ale ja też nie powiedziałem, że Ty powiedziałeś :) Po prostu, wydaje mi się, że takie pokutuje przeświadczenie, jeśli chodzi o włoską motoryzację. Ja mam zdanie zgoła odmienne.
janciovodnik
Wysłany: 2017-02-22, 14:46
Mi się tam nic nie sypie... a co niepotrzebne to samo dopada :P
[ Dodano: 2017-02-22, 14:46 ]
elefant napisał/a:
No tak masz Jancio rację - dawno żadnego atlasu nie czytałem stąd taka pomyłka :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum