Witam ponownie Wszystkich Kapomaniaków chciałem się pochwalić wesołą nowiną powrotu na kapcia :D no..... co niektórzy brali czynny udział w moim powrocie :) i wiedzieli wcześniej Dzieki Panowie
A oto moja wybranka
co prawda jest prawie naga ale już precozja co niektóre mam handbary (tfu)BMW a niektóre nadworny jubiler wykonuje w zaciszu swojego warsztatu :) w najbliższym czasie ruda bella będzie przechodziła proces w SPA uzdrawiający jej żyły oraz akcję serca(mapy) a potem...... ogień na tłoki i do przodu :D:D
PS handlarz przebieg musiał pier...ć bo by nie był sobą dostałem razem z różnymi "papierami" fakturę na serwis w niemcowni z przebiegiem 25kkm... Ale to tak humorystycznie
Album
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wiek: 47 Dołączył: 19 Cze 2015 Posty: 457 Skąd: dolnoslas-opols
Wysłany: 2017-05-27, 14:31
Robert gratulacje i powodzenia w szykowaniu :))) - czy to również oznacza że burgman odleciał? czy precyzyjnie dzieli część garażu wspólnie z włoszką???
_________________ Yamaha XT1200Z Super Tenere :))
BYŁA: Aprilia Caponord ETV 1000 2001r.
wcześniej : SUZUKI BANDIT 2000r.
i jeszcze pare innych...
szajba na punkcie cafe racer-ów
No i git, przyznam szczerze myślałem że będziesz cały czas mentalnie
będę szczery sam nie wierzę że Ją kupiłem.... to zakup raczej serca niż rozumu :) ale życie było by nudne i do bani gdyby nie odrobina szaleństwa :D
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Gratulować dopiąłeś swego ten kolor cię zauroczył jak i mnie.
Parafrazując "przez Twe oczy zielone oczadziałem" ten kolor ma moc w tym kolorze zobaczyłem pierwszy raz Kapcia LIVE i zakochałem się w nim ( kapciu i kolorze) niestety nie było mi dane kupić sztuki Eteruma.. :/ mimo że mój jest troszkę inny(bardziej pomarańczowy) i tak.... jest zajebisty :D
reszta to ........
qźwa uzewnętrznie się siadłem na kapciocha.....qrna poręczniejszy niż burek..lżejszy też.....qrna moc..przeraża mnie.... trza znów się przyzwyczaić do zapierdalania :D
[ Dodano: 2017-05-27, 22:01 ]
gigas napisał/a:
czy to również oznacza że burgman odleciał? czy precyzyjnie dzieli część garażu wspólnie z włoszką???
dzieli :/ póki co ten sezon zostaje w garażu i pewnie następny też...życie pokaże co i jak
robert1973, no popatrz, popatrz, SUPER! Teraz to na stówe zawitam do Ciebie w najbliższym czasie. Musimy tylko jakieś wolne popołudnie obczaić i przybywam.
... No to do zobaczenia
_________________ Aprilia caponord etv 1000 - teraz i na zawsze... ;p
Yamaha dragstar xvs 125 - ale to już przeszłość ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum