Witam serdecznie z Lubelskiego. Jak niektórzy zauważyli mój wstęp był mało kulturalny, od razu jakieś pytanie a brak tematu w prywitalni. Korzystając właśnie z wolnego czasu pragnę nadrobić swoje zaległości.
A więc mam na imię Paweł, co widać zapewne po loginie. Bardzo bym prosił moderatorów o zmianę mojego loginu na: Ghost90 bo taki chciałem a zaciągnęło mi nazwę z maila.
Mój sprzęt, cóż niestety nie caponord ale jestem potencjalnym nabywcą ponieważ ten właśnie sprzęt uważam za ideał do którego dążę.
Mój obecny sprzęt to BMW F650ST na którym dopiero zdobywam doświadczenie.
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Wysłany: 2017-06-21, 06:47
Nawijaj szczęśliwie asfalt i nie przejmuj się zanadto kąśliwymi uwagami na temat obecnej maszyny. Niektórzy z nas bywają uczuleni na jedyną słuszną markę rodem z Bawarii
_________________ Być narodowi użytecznym - jak Staszic!
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2017-06-21, 08:18
Czołem :)
Gniezno wita.
Z racji na małą modelkę nie skomentuję twojej motopompy :P
I ktoś tu kiedyś napisał, ze wszyscy przesiądziemy sie na (tfu) GSy. A jak widać ludzie właściwie myślący idą w dobrą stronę.
Szperaj na forum, zawsze coś ciekawego się znajdzie.
Wiek: 47 Dołączył: 19 Cze 2015 Posty: 457 Skąd: dolnoslas-opols
Wysłany: 2017-06-21, 08:38
Cześć Paweł - witam dolnośląskie/opolskie - maszyna jak maszyna najważniejsze są dwa koła :PP
_________________ Yamaha XT1200Z Super Tenere :))
BYŁA: Aprilia Caponord ETV 1000 2001r.
wcześniej : SUZUKI BANDIT 2000r.
i jeszcze pare innych...
szajba na punkcie cafe racer-ów
Wiek: 47 Dołączył: 19 Cze 2015 Posty: 457 Skąd: dolnoslas-opols
Wysłany: 2017-06-21, 08:43
RESPIRATOR napisał/a:
Powitać Ziomala !
Prawdopodobnie będzie do sprzedania w Lublinie niebieski Kapeć z 2002 r. Zbieraj PLN-y
Jaco czyżby kolegi T?
_________________ Yamaha XT1200Z Super Tenere :))
BYŁA: Aprilia Caponord ETV 1000 2001r.
wcześniej : SUZUKI BANDIT 2000r.
i jeszcze pare innych...
szajba na punkcie cafe racer-ów
janciovodnik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum