Dzień Dobry!
Bartosz, 28 lat, pochodzę z Radomia, mieszkam w Warszawie.
Przybyłem do Was drodzy forumowicze, ponieważ rozważam przesiadkę na ETV 1000 z mojego Bandita 600 (pozdrawiam PeBeCe!).
W pierwszej kolejności, chciałbym poczytać, podpytać, ogólnie zebrać informacje o tym konkretnym modelu, w przyszłości, kto wie, może tutaj znajdę swoje przyszłe moto i zostanę na dłużej. A lepszego miejsca niż to forum na wszystko powyższe nie znajdę ;)
Służbowo: Kierownik Projektów IT.
Prywatnie: Motocyklista (Orly?!), Gamer, miłośnik fantasy & SF i straszny gaduła.
Jeśli czegoś brakuje w przywitaniu, to pozostaję do Waszej dyspozycji.
Piątka!
.
Piątka!
No ... WYSOKO postawiłeś poprzeczkę dla nowych użytkowników forum.
Takiego przywitania jeszcze nie mieliśmy:)
Jak chcesz pogadać o kapciu, jestem do dyspozycji na prv/tel . Jak masz ochotę pomacać i dotknąć, też pozwolę :) ( mówię oczywiście o motocyklu :) )
.
Piątka!
No ... WYSOKO postawiłeś poprzeczkę dla nowych użytkowników forum.
Takiego przywitania jeszcze nie mieliśmy:)
Jak chcesz pogadać o kapciu, jestem do dyspozycji na prv/tel . Jak masz ochotę pomacać i dotknąć, też pozwolę :) ( mówię oczywiście o motocyklu :) )
Stara szkoła Polish Bandit Crew ;) przywitanie Twoją wizytówką, a jak dasz się poznać lepiej, to i luzie jacyś bardziej przychylni mogą być.
A co do macania, to jak tylko ogarnę swoje moto, to chętnie się gdzieś ustawię na pogaduchy ;)
_________________ “For the strength of the pack is the wolf, and the strength of the wolf is the pack..”
Rudyard Kipling
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wiek: 47 Dołączył: 19 Cze 2015 Posty: 457 Skąd: dolnoslas-opols
Wysłany: 2017-08-10, 19:18
Witaj :)) hehe też kiedyś lukałem na to forum ;)) - ale sie nie udzielałem :PP
_________________ Yamaha XT1200Z Super Tenere :))
BYŁA: Aprilia Caponord ETV 1000 2001r.
wcześniej : SUZUKI BANDIT 2000r.
i jeszcze pare innych...
szajba na punkcie cafe racer-ów
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum