Wczoraj było na allegro. Takie pomalowane chyba szpachlówką w sprayu, całe łącznie z szybą przednią. Ktoś się przy nim nadłubał, bo do reflektora wstawił ksenon. Szkoda że tylko jeden, moto wygląda teraz jak cyklop...
_________________ Pesymista, to dawny optymista, który po prostu zaczął myśleć realnie...
Ryba, dodaj jeszcze temperaturę w Fahrenheit'ach.... Ale to wszystko tak naprawdę nie ma znaczenia. Jak stan jest dobry, to tylko brać. Cena nie wydaje mi się wygórowana a ABS w takiej maszynie to naprawdę dobra rzecz. Przekonałem się znowu wczoraj, z podporządkowanej 'wyskoczył' mi przegubowy autobus...
_________________ Pesymista, to dawny optymista, który po prostu zaczął myśleć realnie...
Wicher [Usunięty]
Wysłany: 2010-06-14, 13:33
Cześć Ryba.
Życzę owocnych poszukiwań Kapcia.
Nie słuchaj Marcina i nie bierz żadnego anglika. Nie dość, że licznik w milach, temperatura w tych far... coś tam, to te motocykle, po prawym pasie jezdni bardzo źle jeźdżą
Wysłany: 2010-07-28, 22:25
Witaj Ryba i gratuluję! Zobaczysz, że wszyscy tego szaro-czarnego anglika będą zazdrościć
_________________ Być narodowi użytecznym - jak Staszic!
Wicher [Usunięty]
Wysłany: 2010-07-28, 22:55
Uuuuu. Pewnie nie będzie chciał dobrze jeździć po prawej stronie jezdni
Szerokości i bezawaryjności życzę na nowym nabytku.
Wrzuć jeszcze jakieś fotki, albo wyślij na e-mail, to umieścimy go w forumowej galerii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum