Warto przemyśleć Włoszka w pokoju? hmm.. mi pasuje ;0 żona nie wiem czy by była zachwycona ..ale pewnie by sie przyzwyczaiła do stanu rzeczy :) albo wyprowadzka do garażu. Ciężko określić.
Mimo wszystko dzisieszy dzień nie zaliczam do najmilszych mimo to życze wszystkim spokojnego weekendu
Wiek: 51 Dołączył: 18 Mar 2015 Posty: 102 Skąd: Hard River
Wysłany: 2015-03-21, 22:50
mazi napisał/a:
dzisiaj kolejne dwie stówki nawinięte a banan z gęby nie złazi.
Powiem ci po sąsiedzku , że mam to samo . Wczoraj kupiłem , wróciłem o 3 w nocy , a dzisiaj od rana lekkie czyszczenie , sprawdzenie tego i owego i ... też 3 stówki zrobiłem
Bez tablic , totalnie na partyzanta bo motorek sprowadzony . Ostatnio tak robiłem 20 lat temu . Zwyczajnie nie mogłem się powstrzymać . Żona tylko z politowaniem się popukała w czołoże stary a gupi
z konta google można.... w sumie najprościej i free
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum