Czy przypadkiem to nie ten egzemplarz trafił na Warmię?
[ Dodano: 2017-02-22, 15:36 ]
O zegary pytałeś więc teraz to już jestem praktycznie pewien, że to ten :) Wygląda ciekawie i sam się na niego przez chwilę śliniłem
GARBOS, no gratulacje i witam pięknie ze Śląska! LwG.
P.S.
Bardziej doświadczeni forumowicze zawsze Ci pomogą, ale i będą się nagrywać nie bój nic - Wspaniała eskadra tu się zebrała!
_________________ Live Free Or Die...
------------------------------------------------------
Aprilia ETV1000 Caponord 2003 (2016- ...)
Yamaha XVS 1100 Drag Star 2005 (2014-2016)
Romet Pony - Motorynka (1986-1994)
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2017-02-22, 21:28
Martinezz napisał/a:
i będą się nagrywać
Martinezz nagrywanie to u Sowy, a my się będziemy naigrywać :)
Właśnie chciałem ustalić fakty bo się pogubiłem. Pojawiło się dwóch kolegów, jeden z Mazur drugi nie z Mazur i kolega Mazur nie jest z Mazur, tylko kolega nie z Mazur jest Mazur ....tak ?
_________________ chodzi o to żeby wpadać w błoto / morda w błocie .... świat w kolorach
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2017-02-22, 21:31
RESPIRATOR napisał/a:
Martinezz napisał/a:
i będą się nagrywać
Właśnie chciałem ustalić fakty bo się pogubiłem. Pojawiło się dwóch kolegów, jeden z Mazur drugi nie z Mazur i kolega Mazur nie jest z Mazur, tylko kolega nie z Mazur jest Mazur ....tak ?
Może Ci troszkę pomogę, ten kolega , który jest z mazur jest bardziej z warmii i tego się trzymajmy.
Jacek już mi lepiej :) zaczynam kojarzyć i coś rozumieć a tu taki post :)))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum