Bo Kobieta potrafi cieszyć się życiem :)
Ja kiedyś też wyruszę w podróż marzeń ale na razie nie mogę powiedzieć jaka ona jest może mało realna ale ostatnio ktoś mi powiedział że wszystkie marzenia się spełniają wystarczy chcieć :)
Wicher [Usunięty]
Wysłany: 2010-11-15, 23:27
Martusia_ napisał/a:
No to Kolega się rozpisał :)
Co do kółka informatycznego to pomyłka było to kółko różańcowe bo w internecie tyle złych rzeczy przecież :)
Co do prawka to wiesz samobójcą nie jestem a bez niego raczej nawet nie ruszę z tym motorem niestety wciąż jestem tylko kobietą :)
Co do wielkości to fakt że lubię duże silniki i moc nie znaczy też że nie umiem mierzyć sił na zamiary :) wiem że jak na kobietę i jej pierwszy motor to nawet 600 jest za duża :)
Play Station nie mam ale wiesz mam dobra wyobraźnie więc w takcie snu trenuje :)
A tak w ogóle zgadzam się z całą resztą która napisałeś i dziękuję za miłe powitanie :) aha nie martwcie się postaram się nie przeszkadzać Wam tu bardzo :)
No, to to ja rozumiem Odbijana reakcja bardzo poprawna
Musiałem trochę jadu wpuścić do tego wątku, bo podobno krążą plotki że ja taki podsycacz jestem
Mam nadzieję, że nie pogniewałaś się(chociaż pewnie ktoś inny by tak zrobił) na wujka Wichra??
Ważne, jest to co ma się nad dupą, a nie pod nią. Wtedy jest git, niezależnie od pojemności i mocy motocykla.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum