janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-08-09, 09:07
Odświeżając... Teraz zalałem, dzieki naszemu drogiemu koledze Słoniowi, FUCHS SILKOLENE COMP 4 15W50 XP. Skrzynia jakby lepiej chodzi, nie ma problemu z luzem a do tego jakby dźwięk silnika jest "bardziej krystaliczny" (chyba gwoździe się wymyły :P). Polecam :)
skvrnsk [Usunięty]
Wysłany: 2016-08-09, 12:13
Ja jeżdżę na takim od 7tys.km. A motka kupiłem z zalanym Eni iRide.
Żadnej różnicy w zachowaniu skrzyni nie stwierdzono.
Teraz pewnie zaleję Motula.
Wymiana filtra co drugi olej czy zawsze z olejem?
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-08-09, 12:50
Ja już Moulowi podziekuję. Przy Fuschu słabizna.
A filtr zawsze z olejem, no chyba że chcesz mieć syf w nowym oleju :P
Fusch+filtr do Fuchs-a przekonały mnie..... brak podróbek (produkt niszowy), zakład pracy (maszyny nie mają lekko a na innych jakoś szybciej padały)
leję do obecnego moto i 2 aut :)
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Odgrzeje kotleta
Zakupiłem w końcu mojego wymarzonego Kapcia i jest zalany olejem nie wiadomo jakim ale na wskaźniku poziomu oleju widać jakby olej był koloru niebieskiego ...
Jaki to może być olej kojarzy ktoś olej o barwie niebieskiej ??
Odgrzeje kotleta
Zakupiłem w końcu mojego wymarzonego Kapcia i jest zalany olejem nie wiadomo jakim ale na wskaźniku poziomu oleju widać jakby olej był koloru niebieskiego ...
Jaki to może być olej kojarzy ktoś olej o barwie niebieskiej ??
Loo Panie musisz się troche zagłebić w te tematy :)
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum