A nasz kolega z forum niestety zaprzestał produkcji Motooilera. A szkoda, bo naprawde zajebiściaście to działa. No ale cena też nie była zbyt zachęcająca. Ale mam i jestem bardzo zadowolony.
_________________ Nie ten jest motocyklistą kto o motorach dużo mówi a ten, który wsiada na motocykl i jedzie przed siebie.
Podobne. No i ta sama zasada działania. No i bardzo ludzka cena. tanto nazywało się motooiler i było 200 zl droższe. I program troszke inaczej działał. Ustawia się przełącznikiem częstoś otwierania zaworu na 40 lub 60 sekund a pokrętłem reguluje się długośc otwarcia zaworu. Ale i to i to ma tę zaletę że masz regulację pod ręką i możesz w każdej chwili podczas jazdy zmianić parametry smarownia dostosowując je do mieniających się warunków jazdy.
_________________ Nie ten jest motocyklistą kto o motorach dużo mówi a ten, który wsiada na motocykl i jedzie przed siebie.
)Bartek - zajebista sprawa- szkoda, że nic nie mówiłeś jak kombinowałem u mnie z made by garage:-)
Szacun chłopaku - zadnej autoreklamy nie robisz tylko porządną robotę!!!
Jak coś jeszcze ciekawego robisz (no oprócz gmoli i innych potrzebnych elementów z metalu do Kapcia ) to dawaj tu - może coś trzeba kupić:-)???
Niestety jest tak mało czasu na te rzeczy, a tyle różnych chciałoby się zrobić..
_________________ Caponord 2003
B3stia
Wysłany: 2012-04-18, 13:44
Karaluch napisał/a:
A nasz kolega z forum niestety zaprzestał produkcji Motooilera. A szkoda, bo naprawde zajebiściaście to działa. No ale cena też nie była zbyt zachęcająca. Ale mam i jestem bardzo zadowolony.
Informacja jest błędna, Matjas nie zaprzestał produkcji motooilera.
Wczoraj osobiście z nim gadałem.
Informacja jest błędna, Matjas nie zaprzestał produkcji motooilera.
Wczoraj osobiście z nim gadałem.
Jakiś czas temu gadałem z nim na GG i mówił, że narazie zaprzestaje. No ale wiosna przyszła więc może wznowił.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum