Wczoraj odebrałem. Czas oczekiwania 4 dni robocze.
Cena : 140zł za sztukę (lewy/prawy) + 70 za ciężarki podkładki i śrubki.
Fajnie wyglądają i już nie mogę się doczekać kiedy je zamontuję.
Kapitalnie, że można je kupić na sztuki w razie uszkodzenia.
odświeżam temat :)
założyłeś te handbary?? Trzeba coś przerabiać?
Może wrzucisz jakieś zdjęcia...?
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
Kupiłem jeszcze w czerwcu... ale nie mam kiedy ich zamontować.. Nawet ich nie mierzyłem czy pasują, ale mocno w to wierzę.
Kupiłem całość z ciężarkami. Wyglądają dobrze i wydaje się że wszytko jest w zestawie. Jak założę to dam znać. W stolicy powinny być od ręki, ja czekałem 3 dni na przesyłkę. Gość co nimi handluje też kiedyś miał Capo :)
Wiem, wiem... :)
Ale ja chciałem zobaczyć jak wyglądają na Wilkowym Capo
kiwka67 napisał/a:
Też jestem zainteresowany i czekam na info czy pasują. Gdzie
można je dostac ??
Z kupnem nie powinno być problemu :)
Ja pisałem do kilku serwisów Gutków w naszym kraju i ceny były bardzo podobne.
>>> www.motokm.pl <<<
Wypada kupić te nowe, bo te ciężarki mają takie wycięcie w które wchodzę gmole. Są po prostu sparowane. Po za tym wycięciem innych różnic raczej nie ma......
Ja wybrałem bardziej ekonomiczną wersję i za dobre pieniądze kupiłem na forum ADV uzywane handbary od BMW GS 1150
Dziś zakładałem i mam pewne uwagi...
eterum napisał/a:
Na pewno pasują od BMW 1150 GS. Takich właśnie używam. Cenowo wypadają dużo lepiej niż OEM Aprilia.
Ja zamiast "pasują" uzyłbym raczej zwrotu "da się je założyć"
Generalnie przy zakładaniu trzeba je trochę "naciagnąć" żeby pasowały.
Dodatkowo u mnie lewy przy skrecie w prawo minimalnie przyciera o obudowe kierunku (rok 2003-kierunki w czaszy) ale to bym przeżył, natomiast gorzej że oba przy maksymalnym skręcie przycieraja o zbiornik...
Tego juz nie podaruje bo jeśli nie wytre dziury w tej plastikowej bańce na paliwo to na pewno pozbede się lakieru
Rozwiazaliscie powyższy problem po barbarzyńsku czyli wycinajac głebiej handabry??
>>> www.motokm.pl <<<
Ostatnio zmieniony przez Karpik 2012-10-27, 23:13, w całości zmieniany 1 raz
Tosiek nie prościej uderzyć do Jagla??? choć jak nie masz adapterów cena może zabić... ja póki co odpuściłem ale będę atakować na handbary z GS-a....moje będą na sprzedaż :) z KTM-a nic nie trza przerabiać tylko jest male ale.......ale mało chronią przed wiatrem(jak dla mnie)
@miłosnik "tu" to znaczy gdzie??? :)
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Wysłany: 2014-04-12, 06:24
Podałem ci mejla .a tu masz kopie jak pisali dominie Motoguzzi Polmotor <motoguzzi@motoguzzi.pl> napisał:
> >> Witam,
> >> Posiadam od ręki kpl.handbarów w cenie 344,40 wraz z wszystkimi
> >> elementami montażowymi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum