A handbary za 58 zeta są całkiem całkiem - rozkminiamy jak je zamontować ;)
_________________ Live Free Or Die...
------------------------------------------------------
Aprilia ETV1000 Caponord 2003 (2016- ...)
Yamaha XVS 1100 Drag Star 2005 (2014-2016)
Romet Pony - Motorynka (1986-1994)
skvrnsk [Usunięty]
Wysłany: 2016-05-21, 09:33
Spotkała mnie dziś niemiła niespodzianka.
Bawiłem się w garażu mapami, moto chodziło 5 minut na wolnych,
a tu spod boczka dymek. Regulator gorący, nie da rady dotknąć, wtyczka z żółtymi kablami nadpalona, druga chyba w porządku.
Polutowałem już żółte na krótko. Drugą wiązkę na razie zostawię ze złączką. Trzeba dodatkowo przewody owijać jakimś bandażem termicznym?
skvrnsk, naprawdę czytając Twoje posty mam wrażenie że kupiłeś kupę kupy wyciągniętej z metra gleby-> ciągle coś....qle jakbym widział swojego burka pociśniętego mi przez handlarzynę(klubowicza)..... a tak naprawdę zaprawdę powiadam Ci chciałbym mieć Twoje "problemy" masz fajne moto, niemłode....więc zawsze może "coś" zdarzyć najważniejsze to że ...prosto ZAPIERDALA!!!! a resztę znajdziesz na Forum....Wojo miał je za krótko żeby coś spierd.....ć, naprawdę przykro czyta się Twoje posty.... masz moto które dla niektórych było by marzeniem a Ty ciągle coś....... sorki ale nie mogłem się powstrzymać
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
skvrnsk [Usunięty]
Wysłany: 2016-05-22, 07:10
Palące się złącza to nie jest "ciągle coś". Temat znam i już sobie polutowałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum