dzięki o takie info mi chodziło, zależy mi na dużym mapniku, żeby można było kartkę A4 z roadbookiem włożyć.
[ Dodano: 2017-03-28, 22:37 ]
fakir napisał/a:
machoni napisał/a:
Witam, zakupie haczyk do oryginalnego tankbaga, ten co sie mocuje pomiędzy główka a zbiornikiem. Ewentualnie jakby , ktoś był na tyle uprzejmy i podesłał fotki z wymiarami. Dzięki.
[ Dodano: 2016-04-11, 18:32 ]
Up up ponawiam pytanie w sprawie haczyka do oryginalnego tankbaga.
[ Dodano: 2016-04-14, 21:48 ]
hej, naprawdę nikt nie ma fotki tego pipczonego haczyka?
jeśli dobrze pamiętam któryś z motocykli które serwisuję ma taki haczyk
ja używam sw motecha evo
haczyk dorobiłem, karpik szczegółowe wymiary mi podesłał w tamtym roku, i tamten sezon przelatałem na oryginalnym tankbagu, który teraz chętnie sprzedam za nie duże pieniądze.
_________________ Aprilia caponord etv 1000 - teraz i na zawsze... ;p
Yamaha dragstar xvs 125 - ale to już przeszłość ;)
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2017-03-29, 08:43
machoni napisał/a:
dzięki o takie info mi chodziło, zależy mi na dużym mapniku, żeby można było kartkę A4 z roadbookiem włożyć.
No moze A4 całej nie włozyć ale A5 już tak. Poza tym dodatkowe cuś na tablet. Niestety brakuje mniejszego na telefon. Ale ten najlepiej mieć, jesli używa sie na nim navi, przed oczami ponad zegarami (jak onegdaj miał Słoniu).
Generalnie bardzo fajna sprawa. Na weekendowe wyjazdy pakuję się w niego + duży kufer.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum