Szukałem kiedyś na necie i niestety nie mogłem takowej akcesoryjnej znaleźć i dałem sobie spokój- jako półśrodek zastosowałem żarówki led - ale lipa bardzo słabo było widoczne światło i wróciłem do żarówek. Miałem taką lampę w TDM - była rewelacja - super świeciła.
No i elegansio trochę pracy i czasu i temat do zrobienia....tyle , ze u mnie z czasem kiepsko....ojjjjjjj . Jakby ktoś kilka sztuk robił to można się zapisać, kupić, czy jak
Widzę , ze ten gość wogólę kupę modyfikacji zrobił z Capciu.....
Szukałem kiedyś na necie i niestety nie mogłem takowej akcesoryjnej znaleźć i dałem sobie spokój- jako półśrodek zastosowałem żarówki led - ale lipa bardzo słabo było widoczne światło i wróciłem do żarówek. Miałem taką lampę w TDM - była rewelacja - super świeciła.
a probowales taka, ciekawe co to jest warte ?
_________________ Aprilia Caponord ETV 1000
Mercedes E 270 CDI
na wolnych obrotach mam 13,9 V
przy 4tys mam 13,3 V
przy regulatorze jest taka duza plaska wtyczka, wszystkie konektory zostaly
tzn. w miejscu zacisku, pokryte cyna i wszystkie inne kable, ktore wydawaly sie podejrzane
No i teraz dziala
_________________ Aprilia Caponord ETV 1000
Mercedes E 270 CDI
Dziubek - sam to robiłeś czy ktoś, Ci to dziergał? A jakie ładowanie miałeś przed tą operacją? Ja chyba muszę to też zrobić u siebie......
Więcej niec nie trzeba robić z instalacją, żeby poprawić ładowanie?
Słynny brown connector. U mnie sam z siebie nie sprawiał problemów. Za to regulator napięcia umarł ze starości.
Wymieniłem na ten z Kawasaki ZX6R 2007 i odpukać wszystko chodzi bardzo ładnie. Dodatkowo mam puszczony kabel od regulatora od Ładowanie 14.1 V na światłach mijania i 14.0 V na mijania + halogeny (2x35W). Na wolnych obrotach przy pełnym obciążeniu prądowym spada mi do 12.5 V ale tym akurat najmniej się przejmuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum