Witam wszystkich
Caponorda jeszcze nie posiadam ale chyba chciałbym go mieć poszukuję czegoś nowego dla siebie i właściwie stawiałem na gs-a 800 ale przeglądając neta trafiłem na opisy capo i mi się spodobał bo jest inny i mało znany,powiem szczerze że nigdy nie widziałem capo na żywo i nawet nie wiedziałem że istnieje takie cudo więc może jest ktoś z 3-city z tym sprzętem i da popatrzeć i zasiąść za sterami
Chyba ktoś był, ale nie wiem czy jeszcze jest.. Uważaj, bo Capo jest jak bazyliszek, jedno spojrzenie przechyla szalę, w ten sposób już kilka osób opisywało swoje zakupy.. niby tylko pojechaliśmy oglądnąć.. .. tak z czystej ciekawości..
Witéjże,
Wilku nie pamiętasz już, że kilka miesięcy temu wysyłałeś do Gdyni płytę. Ta właśnie płyta śmiga na Capo po 3-miejskich ścieżkach. Pozdrawiam nowoprzybyłego i możemy sie jakoś umówić. Wyślij dane na PW.
Uważaj, bo Capo jest jak bazyliszek, jedno spojrzenie przechyla szalę, w ten sposób już kilka osób opisywało swoje zakupy.. niby tylko pojechaliśmy oglądnąć.. .. tak z czystej ciekawości..
Też byłem jednym z nich... Oto cała prawda o Capo!!!
Mówię Ci jeśli nie chcesz kupić nie jedź oglądać
A tak na serio witaj, i powodzenia w szukaniu swojego egzemplarza (bo to ze kupisz jest juz prawie pewne )
Lewa w górze
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
Witaj :) Tak jak napisał Karpik, to że kupisz to prawie pewne ha ha ha Ja najpierw poczytałem, potem poszukałem no i nie potrafiłem się oprzeć faktowi posiadania tego motoru. Jest gorszy niż choroba bo nie można się z niego wyleczyć :)
Ostatnio na Rumunii zostały zarażone następne osoby przez kapcia
Jak byłem w Rumunii to w Sapancie kilku niemców którzy przyjechali oczywiście na BMW po zobaczeniu Capo prawie się spuścili
Poczekałem więc, aż odjadą i dopiero wtedy zacząłem zdejmowac zbiornik i rozbierać moto...
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum