Witam wszystkich forumowiczów.
Mam na imię Krzysztof jestem z górnego Śląska i kupiłem dzisiaj Aprilię Caponord 1000 z 2007 niestety Uszkodzoną nie wiem czy dobrze czy źle ale cóż oczarowała mnie, a że zawsze kupuję lekko uszkodzone bo lubię dłubać wieczorami przy motorach.
To mój czwarty motór w garażu.
To też moje czwarte forum.
Pozdrawiam LwG
Pozdrawiam Burgmaniaka :) który schodzi na dobrą drogę :D
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-12-09, 08:59
Cześć! Śliczna ta Jawa. A Vulkaneria w tym roku nie odbywała się przypadkiem w ośrodku Leśna Ryba w Starej Jedlance? Straszny się łoskot po okolicy niósł :)
janciovodnik
Wysłany: 2016-12-09, 11:43
kristof_if napisał/a:
No i Baśka od niej się wszystko zaczęło mam ją trzy lata (Kawasaki Vulcan 1500 nomad G1)
Pozdrowienia od brata bliźniaka tj. Suzuki Marudera VZ 1600 :P
Aż muszę wyjść z ukrycia - Janek to na pewno Twoja maszyna? Taka czysta i błyszcząca?? :))
Oczywiście pozdrowienia dla nowego forumowicza :)
_________________ Capo 2003
janciovodnik
Wysłany: 2016-12-09, 18:00
asior100 napisał/a:
Janek to na pewno Twoja maszyna? Taka czysta i błyszcząca?? :))
Co prawda teraz bardziej ojciec na niej jeździ a on chucha i dmucha ;)
Mnie te chromy świecące średnio przekonują ale nie chciało mi się pół moto malować na czarny mat.
Cześć! Śliczna ta Jawa. A Vulkaneria w tym roku nie odbywała się przypadkiem w ośrodku Leśna Ryba w Starej Jedlance? Straszny się łoskot po okolicy niósł :)
Tak dokładnie Leśna Ryba.
A w zeszłym roku było koło Tarnowskich Gór.
Na razie nie wiem gdzie będzie 2017
A co do Jawy to fakt CIESZY OKO Wracają wspomnienia
LwG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum