Nie wiem o co kaman z tą ankietą ale proszę o nr konta i kwotę do przelewu
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Nie wiem o co kaman z tą ankietą ale proszę o nr konta i kwotę do przelewu
Robert zrobiłem ankietę bo nie wiem finalnie ilu ludzi się chce złożyć i po ile. Pod koniec tygodnia temat zamknę, podliczę chętnych i wtedy podam kwotę i numer konta. Dziękuję dotychczasowym osobom które się zglosiły za chęć wsparcia forum i proszę o jeszcze chwilę cierpliwości.
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2019-09-22, 13:52
ej ej, Panowie i Panie, jeśli ktoś się nie zgłosił w poprzednim temacie to nie znaczy że nie ma ochoty wpłacić...
każdy wpłaci tyle ile będzie chciał i mógł, zbiórkę bym zostawił otwartą do momentu kiedy wpłaty dojdą do tych trzech lat, w sumie to nie wielka kwota, ale i forum nie skomlikowane, nie rozumiem tego podziału na daną ilość osób i kwoty... ale widocznie nie wszystko muszę rozumieć :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum