Wysłany: 2010-03-21, 10:15 Witam. Radom pozdrawia miłośników Caponord.
Mam na imię Jurek, 36lat, mieszkam w Radomiu, mam trochę jazdy motocyklami za sobą, jeden ciężki wypadek z pijanym pseudo kierowcą również za sobą i nadzieję, że mnóstwo jazdy jeszcze przed sobą. Ostatnie motocykle jakie posiadałem to GSF600 i TDM850 z którego byłem bardzo zadowolony. Szczęśliwie stałem się posiadaczem Caponord, zaiskrzyło między nami , 2001 rok, z przebiegiem nie do uwierzenia 7700km, ale rzeczywistym, nawet gumki na podnóżkach wyglądają jak nowe, a z dźwigni hamulca nie starta farba, pracuje jak zegarek. Jest niestety jednak po lekkim uderzeniu w przód, przygięte (lekko) prawdopodobnie lagi, może półki też, rozbita przednia lampa i trochę nadkruszona przednia owiewka (do naprawy lub wymiany). Będę starał się jak najszybciej go poskładać, żeby móc się cieszyć jego niepodważalnymi zaletami. Na serwisie będę również potrzebował Waszej pomocy, za którą z góry dziękuję. Dodam jeszcze, że jestem kolegą TomkaB, również posiadacza i przez to będziemy tworzyli w Radomiu mocniejszą grupę posiadaczy Caponord.
Wiek: 52 Dołączył: 17 Sie 2009 Posty: 459 Skąd: Warszawa/Marki
Wysłany: 2010-03-21, 15:14
Witaj! Mam nadzieję że zdążysz ożywić włoszkę przed zlotem capomaniaków.
Fajnie że ekipa się rozrasta, również w RAdomiu, bo na chwilę obecną chyba w Warszawie i okolicach jest najwięcej Capo. ...mówią że Warszawa Radomiem Europy, więc pozdrawiam tym bardziej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum