MarcinTyb
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2022-12-27, 12:15 Witam
Cześć wszystkim,
Jeszcze nie posiadam Aprilia Caponord ale są takie plany. Najprawdopodobniej w styczniu na 40 urodziny pojawi się w garażu. Oczywiście o ile znajdę godną zakupu. Do tego czasu poczytam forum może dowiem się czegoś co w zakupie jak i w przyszłym użytkowaniu pomoże.
Pozdrawiam wszystkich z Poznania
Cześć, widziałem na olx sraczkowate pendolino (caponord w wersji RR), nie wiem jaki jest jego stan ale z racji niewielkiego nakładu może warto pomyśleć o nim.
jaras
Wysłany: 2022-12-28, 11:59
Tylko coś nie tak z rocznikiem- RRki były robione tylko w 2003 r....a nie w 2007..
_________________ N 51*52'57,12"
E 21*41'15,90"
KTM 1190 Adventure
Volvo XC70 CrossCountry
MarcinTyb
Wysłany: 2022-12-28, 13:02
Capo napisał/a:
Cześć, widziałem na olx sraczkowate pendolino (caponord w wersji RR), nie wiem jaki jest jego stan ale z racji niewielkiego nakładu może warto pomyśleć o nim.
Tak również widziałem, nie wiem czy chciałbym wersję RR. No i 46700km jakoś mało zakładam że wersję RR kupił ktoś kto w niedzielę do kościoła nie jeździł 🤣
https://www.olx.pl/d/ofer...D5-IDSqKVT.html
Witam, co do oferty OLX sraczkowatego pendolino.... przeczytaj ostatnie "ulepszenie" dokładnie i ze zrozumieniem..... w tym tkwi sekret tak niskiej ceny za ten motocykl, a przebieg......do ustalenia z kupującym
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
MarcinTyb
Wysłany: 2022-12-29, 12:58
robert1973 napisał/a:
Witam, co do oferty OLX sraczkowatego pendolino.... przeczytaj ostatnie "ulepszenie" dokładnie i ze zrozumieniem..... w tym tkwi sekret tak niskiej ceny za ten motocykl, a przebieg......do ustalenia z kupującym
Jeśli chodzi o skrzynię biegów to tak wiem jak to wygląda. Pewnie da się przyzwyczaić. Chociaż wolę standardowe rozwiązania 😉
Brak mi tylko kat D. Więc trochę skrzyń miałem okazję używać i nie przepadam za wynalazkami.
Ps. Czy ktoś z Poznania lub okolic pokazał by mi gdzie zajrzeć na co zwrócić uwagę przy zakupie? Jednak na żywo to co innego niż zdj i to co się przeczytało. Oczywiście mogę zrekompensować poświęcony czas 😁
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum