GrzeTom
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2014-10-30, 18:56
jagiel napisał/a:
były takie na potencjometrze , te nowe są elektroniczne i gwarantuje ci że stopnia 3 i 4 nigdy nie będziesz używał, są dla masochistów
to ześ se teraz antyreklamę strzelił... i z 4 "poziomowych" zrobiłeś 2 "poziomowe"
zatem jeśli nie widać/czuć różnicy to po co przepłacać :)
Ogólnie te Dytona są spoko... ale IMO ciężko się dopatrzeć "włączenia" i "poziomu" bo diody mikroskopijne... i g... widać.. ( ok może to kwestia kąta pod jakim są zamontowane...), ale takie jest mój subiektywny komentarz po kilku msc używania.. "4poziomowców" Dytona...
witam kiedyś miałem oxfordy ( te sprzed spierd....j seriii) w starym moto i nie narzekałem 4-stopnie regulacji dobrze zestopniowane zabezpieczenie przed rozładowaniem akku( dla zapominalskich) generalnie byłem zadowolony..nawet bardzo. Dzisiaj stoję przed dylematem zakupu manetek....ciepłe łapki by się przydały :) ale "Panie co qpić..." priorytet "ma działać" i nie kosztować za wiele bo w perspektywie jest sprzedać moto a wiadomo jak to jest z extrasami ( fajnie jest jak są ale ceny nie dźwigają) ponoć oxfordy od ver 8.0 się tak nie pier... jak poprzednie a cena...przystępna i działanie "podobno" zacne ma ktoś jakieś doświadczenia????
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Właśnie montuje grzane manetki i tak się zastanawiam czy czasem nie uciąć tego rantu na rolgazie (od strony wyłącznika zapłonu) - wtedy manetka głębiej się wsunie, co myślicie?
_________________ jest: Yamaha XT 660 R '04, Yamaha XVS 1100 Dragstar Classic '01, była: Aprilia Caponord ETV 1000 '03
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum