Witajcie,
mam do Was szybkie pytanko dotyczące mocowania chłodnicy, a mianowicie jak przymocować zaczepy zaznaczone na zdjęciu czerwonym kółkiem do chłodnicy? Odebrałem moto od mechanika i nie zwróciłem na to od razu uwagi
Wyglądają jakby były przykręcane do chłodnicy ale zaczep od góry chłodnicy nie ma otworu na przelot. Miał ktoś może podobny problem?
Przyjrzałem się bliżej problemowi i obawiam się, że te zaczepy są po prostu tak przymocowane do chłodnicy, że ponowny montaż nie wchodzi w grę. Mogły by być dospawane do chłodnicy ale są raczej, w najprostszy sposób pisząc, przyklejane, zgrzewane z chłodnicą. Nie widać żadnych śladów innego rodzaju połączenia. Ale tak czy inaczej jakby, ktoś wiedział w jaki sposób to jest montowane będę wdzięczny za informację
[ Dodano: 2014-11-06, 19:56 ]
Ubiegłeś mnie z moją dopiską na ten temat Dzięki za info Nie da się ukryć, że są zamontowane w niezbyt dobry sposób.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum