Panowie a czym różni się tarcza prawa od lewej bo jedna kosztuje 40$ a druga 80$. Czy można zastosować dwie tarcze prawe?
I jeszcze inna sprawa do kosztów zakupu tego trzeba dodać cło 5% i podatek vat 23%. ale i tak się opłaca i chętnie dopiszę się do zamówienia.
Wicher [Usunięty]
Wysłany: 2012-08-29, 22:41
Nie wiem, czym się różni(pewnie niczym), ale jeżeli są to oryginały Brembo, to mają strzałki kierunkowe.
Zawsze montujesz oznaczeniami na zewnątrz.
Jeżeli zastosujesz dwie tarcze"prawe" to po prostu jedna będzie miała znaczniki skierowane w stronę piasty koła, druga nie. Jeżeli obie "prawe" tarcze zamontujesz znacznikami na zewnątrz, to będziesz miał odwrotnie wycięcia w piaście tarczy, a to będzie śmiesznie wyglądało
Pewnie któraś strzałka jest droższa w produkcji
No i jasna sprawa. I z tego co widzę, to Sunstar jest gorszej jakości - patrz mocno i szybko się zużywają- nie mam niestety odniesienia do Brembo. Oceniam , że tarcze Sunstar przy normalnej eksploatacji i nie twardych klockach wytrzymują max 40 tys. km.
Mam odniesienie doo orginalnych tarcz w Yamaha TDM 900 gdzie tarcze przy przebiegu 40 tys. km wyglądały jak nowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum