Witam nowego Właściciela...To miło, że już nie jestem najkrótszym stażem posiadaczem tego włoskiego dzieła... :) Pozdrowionka i samych dobrych wrażeń :)
Wiek: 40 Dołączył: 21 Sie 2011 Posty: 1155 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-10-04, 22:06
Inna sprawa mój kolega serwisuje Hondziare w serwisie w warszawce i ostatnio rozmawiał z kimś kto w tym serwisie pracuje i ma szerokie spektrum wiedzy na temat Capo podejrzewam, że Ta osoba również jest użytkownikiem tego forum (mam pewne podejrzenia ale ....).[/quote]
co ciekawe na stronie warszawskiego serwisu Motor.. w dalszym ciągu widnieje jako doradca serwisowy mimo iż od 3 miesięcy nie mamy nim wspólnego ale to nic ogólnie ze starej ekipy widniejącej na stronie aktualnie została tam jedna osoba
Mają od miesiąca Capo na serwisie, nie wiem czyje to , wiem tylko że to nowy nabytek i właściciel po otrzymaniu wyceny naprawy myśli o sprzedaży Włoszki... a z tego co oglądałem jest to motocykl do uratowania.
Aha w nadchodzącym tygodniu będę miał Axone 2000 , ktoś reflektuje? jakaś diagnostyka ? W sumie to mogę podpiąć też laptopa przez Tune ECU ale co tam komputer robi większe wrażenie
co ciekawe na stronie warszawskiego serwisu Motor.. w dalszym ciągu widnieje jako doradca serwisowy mimo iż od 3 miesięcy nie mamy nim wspólnego ale to nic ogólnie ze starej ekipy widniejącej na stronie aktualnie została tam jedna osoba
Mają od miesiąca Capo na serwisie, nie wiem czyje to , wiem tylko że to nowy nabytek i właściciel po otrzymaniu wyceny naprawy myśli o sprzedaży Włoszki... a z tego co oglądałem jest to motocykl do uratowania.
Nie wiem czy akurat to o Ciebie chodzi bo kumpel był raptem tam może z 2 tygodnie temu i rozmawiał z kimś z serwisu kto był rzekomo na szkoleniu lub pracował u Włochów a Capo faktycznie jakieś tam stało Sprawdzę to jeszcze ewentualnie ale to chyba szef serwisu.
Nie mniej dobrze jest wiedzieć o każdym znawcy tematu
_________________ Kultura wypowiedzi świadczy o człowieku
Eterum zadzwoń do może do Gracek-F z allegro (691342077) i spytaj czy by nie sprowadził i jakie by były koszty. Człowiek zajmował się (nie wiem czy dalej się zajmuje) targaniem do Polszy Caponordów z GB.
Część osób z tego forum ma szkapy właśnie od niego i jak dodam, że on z Zielonej Góry to wszystko stanie się jasne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum