Cześć, mam na imię Witek jestem z Poznania. Od niedzieli posiadacz capo, zakochałem się w tym modelu Chwilowo nie mam szyby w moim capo , czekam za dostawą ...
Cześć vtec,
Dziś widziałem maszynę na żywo
Oryginalny egzemplarz
Tak to juz jest w naszym gronie... Capo działa jak kula śnieżna...
Im wiecej ich jest tym szybciej ich przybywa, bo kto po zobaczeniu Capo oprze się temu charakterowi i wdziękowi??
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
No aż strach się bać :) Oby się tylko towarzystwo zebrało :) A pros - Częstochowa na otwarcie to dobry pomysł?
Ja bede na bank na otwarciu w Czestochowie! Zawsze jestem :D
to taka mala tradycja :D
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
Byłem w Częstochowie chyba z 5 razy ale jakoś nie wytrzymałem tam długo i zawsze lądowałem gdzieś na Jurze. Więc pomysł taki, w Częstochowie punkt zborny a potem rura gdzieś z noclegiem... Co Wy na to?
Jak czytam to Wsze forum , to zaczynam się bać motoru który kupiłem :) Jak tylko zobaczę mróz za oknem i śnieg to zabieram się za złączki paliwowe , elektryczne....to na początek :) Karpik , mógłbyś kiedyś do mnie wpaść do garażu pokazać mi gdzie co i jak...bo nie wiem gdzie jest np. rozrusznik :)
Nie wiem też gdzie jest ten przekaźnik do rozrusznika? No i dzisiaj dostałem stelaż do bocznych kufrów , ale od innego motocykla - chcę je przystosować jakoś pod capo.
Wiek: 34 Dołączył: 29 Mar 2010 Posty: 1241 Skąd: Lubaczów/Rzeszów
Wysłany: 2012-10-14, 13:21
Co się boisz zobacz na złączki jak masz angola to tam w serwisie zmieniali od razu przewód ciśnieniowy na żelazny, powrotowa złączka została plastikowa .I tyle reszty nie ma co zaczepiać ja mam wszystko w oryginale i śmiga jak głupi.I nic nie będę zmieniał nawet na wyprawę w 2013r. a mam w planie trochę przejechać (z pół kuli ziemskiej)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum