Ludzie się poznali co jest naprawdę dobre ha ha ha
jaras
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2012-10-22, 08:35
no nie przesadzajcie:)- jeśli się nie mylę to cała liczba Kapiszonów zarejestrowanych w PL ni przekracza 50...to raczej nie jest dużo- co jednak mnie bardzo cieszy- nie lubię jeździć masówką- dobrze (jak myślę) się czuć tym wyjątkowym!:)
PS-bo nie sztuka kupić "Trampka" i posuwać jak kilka tyś innych:)
a Kapo jest wyjątkowy w każdym calu!:):)
pzdr...
_________________ N 51*52'57,12"
E 21*41'15,90"
KTM 1190 Adventure
Volvo XC70 CrossCountry
Wielkie dzięki! To taki fart, że tam pojechałem specjalnie i kupiłem. Sam się cieszę! Okropnie. Wypatruje tej wiosny jak nigdy dotąd jasna sprawa. "Jagiel" ja oczywiście wybieram się do Ciebie, tylko wiesz jak to jest, milion innych spraw! ale już mam jakiś tam termin wolny w lutym więc pewnie dostarczę ja na przegląd. My tu gadu gadu a może dałoby się gdzieś spotkać. Jakieś piwo, no nie wiem. Co Wy na to?
Wiek: 34 Dołączył: 29 Mar 2010 Posty: 1241 Skąd: Lubaczów/Rzeszów
Wysłany: 2013-01-18, 09:44
A ja miałem tak blisko zaraz jak kupiłem swojego to ten się pojawił, przeważnie tak jest że jeździmy z jednego końca na drugi po motocykl, ja zawsze swoje kupowałem w okolicy Zielonej Góry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum