Ja mam kompletne service manuale, zarówno do całego motocykla jak i silnika V990 w szczególności. Wrzuć mi maila na priva to ci wyślę, chociaż to jest parę megabajtów... Zresztą jak ktoś inny potrzebuje, to oczywiście też służę...
Aha, tylko wszystko oczywiście w języku wyspiarzy...
_________________ Pesymista, to dawny optymista, który po prostu zaczął myśleć realnie...
Och... Gdybym tylko miał prawa autorskie, uczyniłbym to zaraz. Niestety, w ramach obowiązującego prawa mogę się podzielić tym materiałem tylko z rodziną i gronem znajomych w ramach tzw. dozwolonego użytku prywatnego. Dzięki temu forum zaliczacie się do moich znajomych, więc mogę wam to udostępnić bez łamania prawa. Umieszczenie na stronie ma charakter zupełnie inny, dostęp byłby publiczny i anonimowy. I choć znam masę ludzi, to mógłbym się cholera nie wybronić... Sorry chłopaki, ale robię jako informatyk i może jestem trochę przeczulony.
Kto nie chce podać maila może zawsze pociągnąć sobie to z sieci indywidualnie. Znalezienie tych materiałów wraz z transmisją zajęło mi około kwadransa. Wystarczy założyć gogle...
_________________ Pesymista, to dawny optymista, który po prostu zaczął myśleć realnie...
B3stia
Wysłany: 2009-08-31, 22:22
Mnie przydało by się info na temat zawiechy w RR =] , której brak w manualach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum