Witam wszystkich kierowniczki/ków kapcia na codzień pomykam do pracy ćwiartką sqterkiem( w miescie się świetnie sprawdza) a w łikendy dosiadam hondzinke deuaville szukam moto bardziej wygodnego dla mojego plecaczka, szukałem..... viaderka lub DL-a ( przyznam się bez bicia) ale qmpel podrzucił temat... loknij apke!
->zauroczyłem się i teraz chłonę wiedzę nt moto i najgorsze jest to że im więcej wiem tym bardziej chcem :D
GrzeTom
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2013-11-03, 01:58 Re: Wita śląsk
robert1973 napisał/a:
Witam wszystkich kierowniczki/ków kapcia na codzień pomykam do pracy ćwiartką sqterkiem( w miescie się świetnie sprawdza) a w łikendy dosiadam hondzinke deuaville szukam moto bardziej wygodnego dla mojego plecaczka, szukałem..... viaderka lub DL-a ( przyznam się bez bicia) ale qmpel podrzucił temat... loknij apke!
->zauroczyłem się i teraz chłonę wiedzę nt moto i najgorsze jest to że im więcej wiem tym bardziej chcem :D
Wszyscy jak jeden mąż tak mówią jak tylko zobaczą... a nie daj boże spróbują ... i mogiła Panie musisz mieć..:)
Ja w każdym bądź razie polecam..:)
Siemka!
Jesli chciałeś Viadro bez wtrysku to wyrzuc ten pomysł z głowy i zdecydowanie szukaj Capo!
Powodzenia!
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum