Witam,
Od dawna jesteś użytkownikiem Capo czy to nowy nabytek?
Pozdr!
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
Pozdrowienia ze Śląska :) a Włoszką się nie stresuj.... trza popieścić :)
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Zibi wiem jakie są kobietki :D a tak całkiem na poważnie to do ceny zakupu nowego(używanego) moto przeważnie trzeba doliczyć "pakiet startowy" jakieś 1-2 k PLN-ów. Mało kto sprzedaje całkiem sprawne moto, a jak już sprzedaje.... to cena jest wyższa o ten właśnie "pakiet", tak czy inaczej masz całą zime na pieszczenie włoszki.
Powodzenia i pozdrawiam
Witaj, to zupełnie jak ja, też jestem świeżym posiadaczem capo ;) i także martwiło mnie to ładowanie, ale przeróbki widać zrobił już poprzedni właściciel ;) Skąd kupiłeś sprzęta?! bo oglądałem kilka w PL?może to któryś z nich ;)
Pzdr. Tomek
Tomila z całym szacunem pytanie jak wydedukowałeś że jestem posiadaczem kapcia??? :) bo qle sam o tym nic nie wiem :D... ja ciągle szukam :) a w zasadzie szukam kupca mojej devi..... potem ogień w ogłoszeniach :) tak nawiasem mówiąc interesuje mnie sprzęt tu(polandia) zarejestrowany, lustruje dziennie ogłoszenia.... a może się trafi "perełka" póki co mam czym smigać.
Pozdrawiam
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Tomila z całym szacunem pytanie jak wydedukowałeś że jestem posiadaczem kapcia??? :) bo qle sam o tym nic nie wiem :D... ja ciągle szukam :) a w zasadzie szukam kupca mojej devi..... potem ogień w ogłoszeniach :) tak nawiasem mówiąc interesuje mnie sprzęt tu(polandia) zarejestrowany, lustruje dziennie ogłoszenia.... a może się trafi "perełka" póki co mam czym smigać.
Pozdrawiam
Ale to wątek kolegi zibiego, założony w przywitalni , z którym się przywitałem, i pytanie kierowane było do niego
Witam kolege Tomila. Moja włoszka pochodzi z niemiec. Sam osobiscie byłem po nią 900 km od domu. Teraz ja dopieszczam. Jedyny problem to brak ładowania, a tak jest w świetnym stanie jak na rok 2002. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum