Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2013-11-28, 19:21 Witam!
hej, Sławek 23lata uzależniony od moto od paru lat.
A tak na serio:
Chciałem się grzecznie przywitać :)
Ujeżdżam Kapcia od października i muszę powiedzieć że jestem zauroczony!
Zarzekałem się że nigdy nie kupie turystycznego enduro a tu jednak trafiłem na taką piękność :)
Miało być MT-01 ale stwierdziłem że jeszcze nie czas, a plany jak zwykle na drugie moto są ogromne :)
W astronomicznym skrócie: CZEŚĆ! a tak wygląda moje moto:
_________________ Suzuki LS 650 Savage->Honda Gl 1500 Goldwing->Yamaha Wildstar 1600->Yamaha Bt 1100 Bulldog->Honda VFR 800 V-Tec-> Aprilia ETV 1000 Caponord(dożywocie) -> BMW r1100s Boxer Cup Replica -> CBF 1000 Fa -> Kawasaki ZX6R 636 Ninja
Witam i gratuluję pięknej Włoszczyzny!
zibi, tak się zastanawiam dlaczego kupiłeś Capo skoro w każdym temacie obawiasz się o jego awaryjność.
To są bezawaryjne, a bynajmniej nie bardziej awaryjne motocykle od innych.
Trzeba tylko wyeliminować kilka fabrycznych usterek jak w każdym innym sprzęcie.
Sporo ludzi z tego forum zrobiło na tym motocyklu kilkadziesiąt tysięcy kilometrów i tak jak w moim przypadku myślę, że większość poleciłaby tą maszynę bez wahania!
Przestań się martwić a zacznij jeździć i cieszyć się zaletami Capo!
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
Witam sąsiada :) szerokości i do zobaczenia na drodze :)
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum