Witam wszystkich forumowiczów!
Na imię mam Maciek, od niedawna bardzo zainteresowałem się Caponordem i bardzo poważnie przymierzam się do zakupu jednego okazu(:
Już trochę poczytałem anonimowo i wiem, że to właśnie tu mogę znaleźć dużo informacji i mam nadzieję, że mogę liczyć na Waszą pomoc.
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Witaj,
Dobrze trafiłeś bo faktycznie forum jest kopalnią wiedzy na temat tego motocykla, ale tutaj nie ma sie co zastanawiac tylko kupować, a później będziesz się martwił
Pozdrawiam,
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
Vtec, już się natknąłem na Twoje oferty i powiem, że bardzo mnie zaineteresowały(:
Jednak, żeby mnie było stać na Twoją maszynę potrzebowałbym ze 3 miesiące. Kto wie, może się jeszcze do Ciebie odezwę(: W końcu do sezonu jeszcze trochę czasu, chociaż pogoda co raz bardziej zachęca.
Tosiek, ja mam wielką nadzieję, że mi pójdzie szybciej i że będę co najmniej tak zadowolony z zakupu jak Ty(:
Cześć Ryba,
Dobrze trafiłeś.
Proponuje żebyś założył swój nowy temat w powitalni.
Capo już widziałem
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum