Kupiłam własnie Kapcia tydzien temu a on wcale nie okazal sie kapciem :) jak na pierwszy moj motocykl, to... calkiem niezle smiga :) :) :)
Bede wdzieczna za cenne uwagi dotyczace eksploatacji tej wloszczyzny :)
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2014-02-21, 14:04
Mieszkasz faktycznie w UK czy to tylko jakaś łamigłówka do rozszyfrowania. Pytam w sensie ewentualnych zlotów, spotkań czy temu podobnych okoliczności, czy będzie szansa że zaszczycisz nas swoją obecnością.
_________________ chodzi o to żeby wpadać w błoto / morda w błocie .... świat w kolorach
mieszkam w uk, to fakt, ale chętnie się gdzieś dołączę, bo w grupie raźniej :) mam nadzieję się szybko oswoić z kapciem i w maju, może pod koniec kwietnia odwiedzić jakieś górki we Francji, Hiszpanii, napewno też moją ojczyznę odwiedzę :)
[ Dodano: 2014-02-21, 14:12 ]
Troche czytam o ABS-sie, bo wczoraj ładowałam aku i po rozłączeniu świeci się kontrolka. Mam nadzieję, że to tylko niepodłączony kabelek :) za to wiem juz, że sa impulsowe prostowniki, tylko czy taki mam :) zaraz sprawdzę, ponoć lepszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum