janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2014-02-27, 09:27 Gniezno wita :)
Witam wszystkich forumowiczów i Caponordzistów :)
Niedawno nabyłem Capo od jednego z użytkowników forum. Nie zdradzam od kogo bo nie wiem czy chce ;)
Myślę, ze będę często tu bywał bo na razie ten motocykl jest dla mnie wielką nowością i zagadką.
Oczywiście wspólne wypady mile widziane. Szosówki jak i teren ;P
Śląsk wita szerokości życzy :) a my się domyślamy czyjego Kapcia dosiadasz... :P
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Cześć,
Dobrze wiemy czyj motocykl dosiadasz
Fajnie, że zalogowałe sie na forum. M
Moja i teraz Twoja Apka dośc dobrze się znają więc mam nadzieję kontakty towarzyskie uda sie podtrzymać
Pozdro!
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
janciovodnik
Wysłany: 2014-02-27, 14:29
No to dobrze, ze więcej mówić nie trzeba.
A na towarzyskie spotkania i jazdy moto namawiać mnie nie trzeba ;)
Tym bardziej, ze wiele cennych rad usłysze.
"Kierunek jest znacznie ważniejszy od prędkości. Wielu ludzi zapier..ala donikąd"
janciovodnik
Wysłany: 2014-02-27, 20:20
vtec napisał/a:
Moja włoszka to była :) Co u niej? Wszystko ok? Rzeczywiście, dobrze się znały z Kapikową :) Pozdrawiam.
Pozdro Witek :) Na razie dobrze. Stoi w garażu obok Marudera. Na początku marca idzie do przerejestrowania. A z braku czasu niestety jeszcze nie była mocniej jeżdżona ale niedługo to się zmieni. Plan są dalekokilometrowe ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum