Jestem oficjalnie od dzisiaj posiadaczem Caponorda od kolegi z tutejszego forum :)
Miło mi wkroczyć w kręgi szanownych posiadaczy Aprilii, mam nadzieję, że przygoda z tym sprzętem będzie obfitowała w większość pozytywnych aspektów. Pozdrawiam!
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2014-03-18, 21:57
Cytat:
Poprzedni właściciel to niejaki "zibi".
To już wiem dlaczego zaczynasz romans z włoszką od awarii
Jak dokopiesz się do wszystkich postów kolegi zibi-ego to zrozumiesz o co chodzi
Mam nadzieję że szybko poradzisz sobie z naprawą i będziesz się mógł cieszyć swoją włoszką jak młody pies pchłami
_________________ chodzi o to żeby wpadać w błoto / morda w błocie .... świat w kolorach
O kurcze, jest aż tak źle? :D:D Powiecie coś więcej na temat tej klątwy? :)
Przepatrzylem co pisał kolega zibi, uporał się z regulatorem napięcia, a nic poza tym na forum zazbytnio nie poruszał z tego co widziałem.
Witam, Śląsk pozdrawia i szerokości życzy, Włoszką się nie przejmuj tylko pieść, dopieszczaj Gratki z zakupu
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Gratuluję zakupu i życzę satysfkacji z Capo!
Myślę że kolega Zibi mógłby Ci dać kompletna listę, żeczy które MOGĄ w kapciu sie zepsuć (ale się nie psują )
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
Nie no Aprilka jeździ przyzwoicie i narazie nie dałem się przestraszyć. Parę rzeczy tylko do ogarnięcia, trochę wolnego czasu i mam nadzieję, że będzie glanc :) Z pierwszych wrażeń wnioskuję, że sprzęcik naprawdę ma potencjał. Wiem, że może głupie porównanie, ale poprzedni moto pt. Suzuki DR650 prowadził się o wiele gorzej, a tu sprzęt cięższy, większy, masywniejszy i mocniejszy, a prowadzi się jak piórko. To tak słowem wstępu, a na pewno w innych działach Was tu trochę pomęczę w sprawie różnych czynności serwisowych, bo jakimś orłem w tym temacie nie jestem ;)
To tak słowem wstępu, a na pewno w innych działach Was tu trochę pomęczę w sprawie różnych czynności serwisowych, bo jakimś orłem w tym temacie nie jestem ;)
Spokojnie My tutaj wszyscy to fachowcy pracowaliśmy w wielu serwisach i praktycznie znamy się na naprawie każdego sprzętu i potrafimy lepiej działać niż Mcgiver. Sam pracowałem 10 lat w servisie fabryki rowerów Ukraina
Pozdro
_________________ Kultura wypowiedzi świadczy o człowieku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum