_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Karpik napisał/a: ...trzeba zrobić lokalny zlocik w PZN.
Jakieś pomysły ?? ;)
Chętnie się przyłącze, jeśli można..
Może jakoś pod koniec maja się uda, bo na razie jestem zarobiony
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
janciovodnik
Wysłany: 2014-05-07, 19:53
Jestem za :)
To moze jeszcze Piła doleci ;P (chyba 2 sztuki jesli pamietam)
[ Dodano: 2014-05-07, 20:58 ]
Karpik napisał/a:
Może jakoś pod koniec maja się uda, bo na razie jestem zarobiony
Karpik nie samą robotą człowiek żyje :P
Jednakże rozumiem, do 30-go kwietnia miałem ostry zapieprz.
Wysłany: 2014-05-07, 20:33
Cały stan osobowy Piły, czyli dwa Caponordy lecą w bieżący weekend na Dolny Śląsk! No cóż, zapraszałem w innym dziale do wspólnego udziału lub choćby spotkania na trasie (Piła-Poznań-Trzebnica-Wrocław-Kąty Wrocławskie-Jawor-Jaworzyna Śląska-Poznań-Piła) ale odzew raczej mizerny, choć w pasie podróży jest kilku kolegów...
Nasza wycieczka ma charakter rodzinno-rekreacyjny, ale miło byłoby zobaczyć na drodze znajome sylwetki innych capomaniaków. No, chyba że, pogoda nie dopisze! Niemniej wielkopolska jest atrakcyjnym i przyjaznym regionem do wszelkiej maści imprez!
_________________ Być narodowi użytecznym - jak Staszic!
Hejka, witam bo jeszcze się nie witaliśmy, a lepiej późno niż wcale :D Czyżbym kurde był osamotnionym właścicielem Caponorda jeśli chodzi o województwo łódzkie? :(
michajlo89, , jak bede u siebie mozemy zrobic jakis spocik.
_________________ yamaha XT600
CBR 900 RR
Capo 06'
janciovodnik
Wysłany: 2014-05-12, 16:05
Wojtaq napisał/a:
Cały stan osobowy Piły, czyli dwa Caponordy lecą w bieżący weekend na Dolny Śląsk! No cóż, zapraszałem w innym dziale do wspólnego udziału lub choćby spotkania na trasie (Piła-Poznań-Trzebnica-Wrocław-Kąty Wrocławskie-Jawor-Jaworzyna Śląska-Poznań-Piła) ale odzew raczej mizerny, choć w pasie podróży jest kilku kolegów...
Nasza wycieczka ma charakter rodzinno-rekreacyjny, ale miło byłoby zobaczyć na drodze znajome sylwetki innych capomaniaków. No, chyba że, pogoda nie dopisze! Niemniej wielkopolska jest atrakcyjnym i przyjaznym regionem do wszelkiej maści imprez!
Wojtek pisałem właśnie w tamtym temacie, ze pomysł przedni ale ja w Wyszkowie byłem. Także nawet chcenie by nie pomogło :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum