Wysłany: 2014-07-24, 20:55 Witam wszystkich z pochmurnego (w dniu dzisiejszym) śląska.
Cześć,
mam na imię Rafał i od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem Caponorda.
Nie jest to mój pierwszy turystyk. Po doświadczeniach z motoryzacją Japońską postanowiłem spróbować czegoś innego.
Pozdrawiam i do zobaczenia na trasach.
Zaczynałem od Ogarów, Simsonów, Jawek itd...
Pierwszy poważniejszy motocykl to CB 750 Seven Fifty, później Varadero SD01, Suzuki GSX 1400 no i w końcu Caponord.
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Powitać :) "prawie" ziomala bo często sie kręce w tamtych okolicach...:) lublinieckie lasy teraz są Twoje ... a jest gdzie śmigać..... no i zapodaj foto maszyny :)
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Powitać :) "prawie" ziomala bo często sie kręce w tamtych okolicach...:) lublinieckie lasy teraz są Twoje ... a jest gdzie śmigać..... no i zapodaj foto maszyny :)
To musimy się koniecznie umówić razem. Znam trochę lasy w mojej okolicy, ale nie koniecznie pod kątem jazdy motocyklem. Daj kiedyś znać jakbyś się wybierał.
Witamy w naszych skromnych progach
Napisz coś więcej o Kapciu,co,jak,i z czym,jak na niego trafiłeś
Pozdrawiam
Jak szukałem pierwszego turystyka to rozpatrywałem dwa motory Wiadro i Kapcia.
Wiaderko trafiło mi się po znajomości a na ładnego kapcia nie umiałem trafić.
Teraz po prostu przypadek. Natrafiłem na Jurka z Radomia, który chyba był również na forum i od razu zakochałem się w tej maszynie. 30 minut formalności i była moja
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2014-07-27, 23:01
rbles napisał/a:
30 minut formalności i była moja
To musiał być "nasz" ;)
Ja z Vitkiem też raz dwa załatwiłem sprawę.
Hehe... nalepsze było to, że zobaczyłem moto i nawet na nie nie wsiadłem.
Tak się kupuje od chłopaków z forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum