Śląsk pozdrawia i tradycyjne "szerokości i radości"
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Witam i zyczę udanego związku z temperamentną włoszką!
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
Wysłany: 2014-08-25, 20:04
Zdjęcia będą jak doprowadzę choć trochę to moto do ładu .. motocykl przez ostatnie 8 lat
przejechał raptem 4 tyś km .
po wyjęciu z "szopy " wyglądał no powiem delikatnie słabo..
Wysłany: 2014-08-26, 20:40
HEJ
Motocykl z Kruszwicy , chyba raczej nie z forum . Wałaściciel prowadzi ośrodek wypoczynkowy nad jeziorem Gopło ,sprzedał bo nie ma czasu jeździć.
Moto praktycznie wyjęty z szopy przykryty sianem heheh..
do dopieszczenia itd.
Narazie muszę się trochę nacieszyć - pojeździć na kosmetykę będzie zima .
Trochę mnie martwi że to chlacz..
na autostradzie przy 140-180km/h wyszło trochę poniżej 8l .. może filtry i śwwiece do wymiany zobaczymy
Pozdrawiam.
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2014-08-26, 21:49
jak szukałem dla siebie motocykla to coś sobie przypominam że była wzmianka w którymś z ogłoszeń o braku czasu na jeżdżenie z powodu prowadzenia ośrodka , kolor granatowy jak dobrze pamiętam
_________________ APRILIA CAPONORD 1200 RALLY 2016
APRILIA ETV 1000 CAPONORD 2006 niedawno zmienił właściciela
KTM LC4 620 1994 (nie) dawno zmienił właściciela
MZ ES250 1960
Trochę mnie martwi że to chlacz..
na autostradzie przy 140-180km/h wyszło trochę poniżej 8l .. może filtry i śwwiece do wymiany zobaczymy
Pozdrawiam.
Chcesz jechać trza lać :) też byłem przerażony po pierwszym tankowaniu ale...pakiet startowy+mapy i jest git choć nie mówię że to oszczędne moto ale można się przyzwyczaić z tankowaniem szału ni ma ale za to dupe urywa , co do moto wisiało chyba jak ja szukałem ale daleko strasznie było a i granat jakoś mi się nie podoba
Tak czy inaczej tanio kupiłeś(jesli to ta sztuka o której myślę) troszkę doposażysz/dopieścisz i masz banana na gębie długie lata
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Kup sobie konkurenta w postaci Varadero SD01 na wtrysku to się przekonasz co dużo "chla"
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum