RESPIRATOR racja, ja pierwsze co zrobiłem to położyłem Kapcia przed domem i go podnosiłem, z dwa trzy razy Ta przygoda w Karpatach to było w trakcie stanu powodziowego i po zejściu lawiny błotnej Po kolana w błocie i kamieniach na górskiej drodze w lesie :D
_________________ jest: Yamaha XT 660 R '04, Yamaha XVS 1100 Dragstar Classic '01, była: Aprilia Caponord ETV 1000 '03
hej, trzeba popracować nad nogami - ćwiczenia: przysiady i martwy ciąg. Ponieważ ważę tylce co kiepski kurczak 70kg przy 182 cm wzrostu to sam wiem co to znaczy. Muszę sam poćwiczyć przed sezonem.
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2015-03-04, 14:54
Nie chcę śmiecić w temacie, ale zapewniam że spotkanie Firlejowe będzie organizowane.
W kwietniu zaczniemy przeprowadzać sondaże odnośnie dopasowania terminu do jak największej ilości potencjalnych uczestników.
_________________ chodzi o to żeby wpadać w błoto / morda w błocie .... świat w kolorach
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2015-03-04, 16:06
Słabo w tym roku z długimi weekendami więc podejrzewam że najrozsądniejszy termin to 1-3 maja, ale to tylko daleko idące spekulacje.
Jak dla mnie to może być zarówno wcześniej w kwietniu jak i później w maju.
Nie ciągnąć mnie proszę za język bo to temat o gmolach :) Na początku kwietnia zrobimy głosowanie.
_________________ chodzi o to żeby wpadać w błoto / morda w błocie .... świat w kolorach
Zaraz zostanę potępiony ale muszę to w końcu powiedzieć :))
Panowie nigdy nie kupujcie motocykli których nie jesteście w stanie sami podnieść.
Trzeba mierzyć siły na zamiary, albo kupować coś mniejszego, albo zapisać się na pakernie :))
Teraz czekam na lincz.
Akurat ja popieram! Mądrego czasami warto posłuchać :)
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum