Witam Wszystkich.
Jestem z Raszyna k/wawy i stuknie mi niedługo 37.
Nie mam jeszcze Capo, ale wszystko zmierza ku temu że niedługo stanę się posiadaczem bo to moto naprawdę mnie oczarowało. I to pomimo tego że nasz pierwszy i jak dotąd jedyny kontakt ograniczył się tylko do trzymania za rączki i kilku delikatnych muśnięć. Zważając na porę roku pewnie nie dane nam będzie zakosztować jakiejś ostrzejszej jazdy ale jak tylko będę gotowy finansowo, od razu zacznę poszukiwania. Myślę że to kwestia miesiąca lub dwóch.
Gdyby komuś z Was wpadła w oko jakaś godna uwagi sztuka byłbym wdzięczny za info.
A przy okazji życzę Wam Wesołych Swiąt i dobrej przyczepności w Nowym Roku
A i żeby Wam nie pękały przewody paliwowe ani żadne inne gumki... Coś mi za wesoło dziś...
pozdrawiam
Paweł
Wicher [Usunięty]
Wysłany: 2008-12-20, 13:40
Witam na forum, mam nadzieję przyszłego użytkownika Kapcia :)
Życzę udanych łowów i jak już będziesz miał, to samej frajdy z jazdy :)
Witaj!!! Mysle że znajdziesz fajnego sprzeta mi się udało jestem szczesliwym posiadaczem Capo od 2 tygodni na alegro jest z żywca taki czerwony na zdjeciach nie wygląda zle ale nigdy nie wiadomo jak to jest w realu
Pozdroawiam
Gumis
Witam serdecznie przyszłego użytkownika capo miejmy nadzieję ze już niedługo dołączysz do szczęśliwych posiadaczy tego zacnego motorka a jak już będziesz go miał to co być nim 100000 km zrobił i więcej a i Wesołych Swiąt
Wicher [Usunięty]
Wysłany: 2008-12-23, 21:00
Ten czerwony Caponord z Żywca jest mi znany, że tak powiem ;)
Powodzenia w poszukiwaniach :)
Teraz to już za późno bo motocykl stoi u mnie w garażu ;)
Generalnie przeraził mnie post Wichra bo w wigilię miałem po niego jechać. W końcu nie wytrzymałem, wykopałem gdzieś numer Miachała i zadzwoniłem do niego o co chodzi?
Efekt był taki że nic złego nie miał do powiedziania. Post tak tylko zabrzmiał.
Motocykl w porównaniu ze zdjęciami wygląda bosko. Poza małą parkingówką czyli otarciem na boczku, czaszy oraz lusterku jest po prostu igła. Do tego faktury za wszystkie wymiany, napęd w super stanie, opona tylnie jeszcze bardzo przyzwoita.. wyminić płyny i jechać w alpy ;)
Gratuluję zakupu. Na allegro zostały jeszcze 3 sztuki.. ale RR nie za bardzo mi podchodzi. Zobaczymy czy coś się uchowa jeszcze jakiś czas.
Wicher [Usunięty]
Wysłany: 2008-12-27, 12:15
Gratuluję udanego zakupu :)
Mam nadzieję, że Kapeć sprawi Ci wiele frajdy :)
Co do wersji RR, to jedyne co mi nie podchodzi to kolorystyka i nieco "pedalskie" moim zdaniem tapicerowanie siodła ;)
Chętnie zaadoptowalbym kilka gadżetów z RR do mojej ninuni, ale pewnie zdobycie ich u nas graniczy z cudem :)
Ostatnio zaczął podobać mi się lakier "czarny mat" + czerwone naklejki :)
Jak nie sprzedam po sezonie Kapcia(celem wymiany na nowszy model), to zafunduję mu taki lakierek :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum