Wysłany: 2015-05-07, 12:35 Witam z podkarpacia
Witam wszystkich serdecznie, z 2oo mam styczność już kilkanaście lat, obecnie jeżdżę na Xjocie 900, ale szukam dla siebie czegoś bardziej dopasowanego :) Zakochałem się w Caponordach i na czasie myślę zmienić na takowy :D Nie ukrywam, że ważną dla mnie kwestią jest to, żeby moto było wygodne dla wysokiego (195cm) a wg. motorcycle ergonomics wydaje się, że rzeczona Aprilka będzie idealna :) Szkoda tylko, że włosi nie pokusili się o wsadzenie w nią kardana... znakomita większość moich motocykli była weń wyposażona i teraz ciężko się patrzy na ten łańcuch... Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie :)
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2015-05-07, 20:45
Cześć! Powodzenia w szukaniu sprzęta.
GrzeTom
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2015-05-08, 13:24
tosiek napisał/a:
Pozdrowienia! I przy takim wzroście to spokojnie możesz szukać RR :)
RR można i ogarnąć i bez takieeeego wzrostu..:) nie przesadzajmy...;-)
ale zaiste RR wyższa.. od zwykłego o pare cm... ( a ja mam jeszcze podwyższaną kanapę , wiec tym bardziej)
Ale fakt przy mych 180... to ciężko RR z wysokim siedzeniem w teren sie zapuszczać, bo zwyczajnie nóg brakuje..:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum