Wysłany: 2015-07-19, 11:11
Po piątkowym spotkaniu z Stiopa, i rzeżucha, powinienem zmienić temat przywitania na 6-ty z Kraka.... czyli to nie jest aż tak niszowy motocykla jak mogło by się wydawać :D
_________________ Oop nord weekend... each weekend
Witam
Panowie na dwóch Capo widzę zamontowne halogeny. Czy możecie coś na ich temat powiedzieć, jaka moc, firma .... różnice bo są to dwa rózne modele.
Przymierzam się do zakupu i i wszelkie porady będa cenne.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2015-07-19, 14:09 ]
Jeszcze jedno pytanie jaką pojemność mają zamontowane: kufry na Capo, które stoi w środku i na Capo z włoską flaga na szybie.
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Świecą nieźle ale jeden jest już zaparowany więc szczelność pozostawia trochę do życzenia. Co do kufra to nie mam zielonego pojęcia ile to litrów :)
Faktycznie te halogeny nie są zbyt szczelne zamontowałem te same po 1 myciu jeden z nich zaparowany.Wystarczy je rozkrecic sprawdzić gumke uszczelniajaca i jest git jak do tej pory a troche już przeżyły jazdy w różnych warunkach.
Co do jasności jest ok. tylko te 3 funkcje swiecenia tragedia ;/
co mogę o nich powiedzieć to... są bo dostałem je z moto :) (i w 100% spełniają swoje zadanie) ale wydaje mi się ze jak bym miał kupować (i miał więcej $$$) to wolałbym bym te co ma rzeżucha,
_________________ Oop nord weekend... each weekend
Spotkanie bardzo przyjemne, było więcej pogaduch niż jazdy :) :)
hehe zawsze tak jest na pierwszym spotkaniu pogaduchy, lookanie sprzętów ehh szkoda że byłem uziemiony
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum