Po co sie zarejestrowalem ? A no po to , ze jestem w temacie zmiany motka . Obecnie mam XXa i na obczyznie ( Francja ) Bandziora 1200 , wczesniej 848 , Rt 1150, Afre 750 , Dr 650 , KTM 250 , Jawe 500 , Cz 500, WSK , SHL ...itd itp , ale nie o to chodzi ... Otoz w tamtym roku mialem wszczepionego implanta miedzykolczystego ( powypadkowe problemy z kremplem) i niestety troche mi sie teraz niewygodnie jezdzi na CeBRze . Wiekszosc czasu spedzam we Francji gdzie jezdze na lokomotywie - pozycja calkiem mi pasujaca . Myslalem duzo o KTM 990 ADV , ale moja druga polowka stwierdzila , ze nie wygodny . Gs 1150 odpada - mocowo , no i jakos wogole ( na GSA 1200 szkoda mi kasy ze wzgledu na moje niskie przebiegi ) ,Wiadro jakies takie bezpciowe ... Padlo na Kapcia (chyba dzieki Giemulowi :) z BMW ) . Stad moja tu obecnosc . Witam wszystkich serdecznie :) .
Powitać :) Plecaczkowa będzie z Kapcia zadowolona... a i Ty powodów do narzekania nie znajdziesz...szukaj dobrej sztuki :) jak Jacek powiedział obrałeś dobry kurs :D
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum