Wiek: 39 Dołączył: 21 Sie 2011 Posty: 1155 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-01-01, 15:35
Czeska dobra firma, znane głównie jako dostawca łańcuchów do oldtimerów, ciekaw jestem jak się wam będzie spisywał, czekam na dalszą relację. Ja aktualnie testuję zestaw Afam, łańcuch prawdopodobnie RK najmocniejszy , się zobaczy po sezonie co to warte :)
Miłośnik coś więcej o tych CZ-tach napiszesz ??
A jakie zębatki zastosowałeś ?? Coś ktoś wie o zębatkach niemieckiej firmy Esjot?? Jak się mają do np. Sunstar-ów lub ew. innych??
Odnawiam temat bo szykuje mi się wymiana napędu :/
Wiek: 39 Dołączył: 21 Sie 2011 Posty: 1155 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-09-13, 12:07
Esjot to dobra firma, montuje je w Shiverach z uwagi na brak zamiennika i dają spokojnie radę. Łańcuchy CZ też cieszą się dobrą opinią ale w naszych wypasionych włoszkach mogą nie wytrzymywać większych przebiegów.... tyle słyszałem a ile w tym prawdy ?? trzeba testować :) ja aktualnie na zestawie Afam latam i powiem ,że jest nieźle.
Wysłany: 2016-09-13, 19:08
Mam zalozony taki zestaw SJ + CZ ,wprawdzie przejechalem dopiero jakies 4 tys ale jestem zadowolony. Kolega wlasnie w Capo zalozyl nowy zestaw slynnego DID-a i od nowosci lancuch nie rowno mu sie ukladal - raz byl bardziej naciagniety raz mniej . U mnie idzie jak po "sznurku"
Miłośnik coś więcej o tych CZ-tach napiszesz ??
A jakie zębatki zastosowałeś ?? Coś ktoś wie o zębatkach niemieckiej firmy Esjot?? Jak się mają do np. Sunstar-ów lub ew. innych??
Odnawiam temat bo szykuje mi się wymiana napędu :/
Cały zestaw kupiłem w tej firmie nazwy zębatek już sobie nie przypomnę moto sprzedałem chętnie ale już nie pomogę.
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-09-13, 21:46
milośnik cap699 napisał/a:
Cały zestaw kupiłem w tej firmie nazwy zębatek już sobie nie przypomnę moto sprzedałem chętnie ale już nie pomogę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum